1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Cevdet Bağca Cihangirzade’de konser verdi
Cevdet Bağca Cihangirzade’de konser verdi

Cevdet Bağca Cihangirzade’de konser verdi

Kars’ta Cihangirzade Konağı Cafe ve Restaurantta, sanatçı Cevdet Bağca hayranlarıyla buluşarak, konser verdi.

A+A-

Volkan KARABAĞ  

Konserde birbirinden güzel şarkıları seslendiren Bağca, Karslılara unutulmaz bir gece yaşattı.

Cihangirzade Konağı Cafe ve Restaurantta düzenlenen Bağca konserine hayranları büyük ilgi gösterdi. Sanatçının söylediği şarkılara eşlik eden sevenleri, keyifli dakikalar yaşadı. Konser öncesi ve sonrası Bağca ile fotoğraf çektirmek isteyen hayranları birbirleriyle yarıştı.

Konser sonrası gazetemize açıklamada bulunan sanatçı Cevdet Bağca, Kars’ı ve Karslıları çok sevdiğini dile getirerek, “Kars’ı ve Karslıları son dönem daha çok seviyorum. Kars’ın geçmişine, tarihine uygun bir geleceği tasarlayıp, yeniden güzel ve görkemli bir kültür kenti olacağına inanıyorum. Halkımızı selamlıyorum, sevgilerimi iletiyorum, iyi ki varsınız.” dedi.

Öte yandan Kars’ta sanatçı Cevdet Bağca konserinin düzenlenmesine sevinen Karslılar ise kentte bu tür organizasyonların yapılmasını yerinde bulduklarını ifade ederek, konserde emeği geçen Cihangirzade Konağı Cafe ve Restaurant’a teşekkür ettiler.

cevdet-bagca-karsta-konser-verdi-(12).jpgcevdet-bagca-karsta-konser-verdi-(13).jpgcevdet-bagca-karsta-konser-verdi-(14).jpgcevdet-bagca-karsta-konser-verdi-(15).jpgcevdet-bagca-karsta-konser-verdi-(16).jpgcevdet-bagca-karsta-konser-verdi-(17).jpgcevdet-bagca-karsta-konser-verdi-(18).jpgcevdet-bagca-karsta-konser-verdi-(19).jpgcevdet-bagca-cihangirzade’de-konser-verdi-(4).jpgcevdet-bagca-cihangirzade’de-konser-verdi-(1).jpgcevdet-bagca-cihangirzade’de-konser-verdi-(2).jpgcevdet-bagca-cihangirzade’de-konser-verdi-(3).jpgcevdet-bagca-karsta-konser-verdi-(2).jpgcevdet-bagca-karsta-konser-verdi-(3).jpgcevdet-bagca-karsta-konser-verdi-(4).jpgcevdet-bagca-karsta-konser-verdi-(5).jpgcevdet-bagca-karsta-konser-verdi-(6).jpgcevdet-bagca-karsta-konser-verdi-(7).jpgcevdet-bagca-karsta-konser-verdi-(8).jpgcevdet-bagca-karsta-konser-verdi-(9).jpgcevdet-bagca-karsta-konser-verdi-(10).jpgcevdet-bagca-karsta-konser-verdi-(11).jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.