1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Çetin Bilgir karşıtlarını sevindirdi
Çetin Bilgir karşıtlarını sevindirdi

Çetin Bilgir karşıtlarını sevindirdi

CHP Genel Sekreteri Önder Sav’ın görevinden tasfiye edilmesi Kars'ta en çok Çetin Bilgir karşıtlarını sevindirdi.

A+A-

Adı Brütüs’e çıkan, peygamber efendimize de hakareti mahkemece tescil olunan Önder Sav tasfiye edildi.

 

CHP Genel Merkezinde patlak veren kriz Kars’ta da yankı buldu. Çetin Bilgir’e karşı olan grup Genel Sekreter Önder Sav’ın görevinden tasfiye edilmesini sevinçle karşıladı.

 

BRÜTÜS TASFİYE EDİLDİ

 

Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığının CHP'ye gönderdiği "tüzük" uyarısıyla patlak veren kriz ve ardından Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun parti MYK’sında yaptığı değişiklikler Kars’ta olumlu yankı buldu. Karslılar özellikle on yıllardır partinin Genel Sekreterliğini yapan Önder Sav’ın görevden alınmasını sevinçle karşıladı. Yıllardır Deniz Baykal’ın yanında yer almasına rağmen, Baykal’ı arkasından vurduğu öne sürülen ve adı bu olaydan sonra ‘Brütüs’e çıkan Sav, Türkiye’deki bütün teşkilatları elinde bulundurmasıyla da tanınıyor.

 

PEYGAMBER EFENDİMİZE DİL UZATMIŞTI

 

Önder Sav,  bir süre önce Hz.Peygamber’e yaptığı hakaretle de Türkiye gündemine oturmuştu. “Peygamber efendimize dil uzatıp, hakaret etme küstahlığında bulunan bu kişinin CHP’de bulunması utançtı. CHP bu utançtan kurtuldu” diyen partililer, İslam’a, Peygamber efendimize ve Hac ibadetine hakarette bulunan bir kişinin yer aldığı parti ne bu ülkenin, ne de Karslının partisi olabilir” şeklinde görüşlerini dile getirdiler. Karslılar, Sav’ın görevden alınmasının Kılıçdaroğlu’nun en isabetli kararı olduğunu da ifade ettiler.

 

 UYARI : Haberlerin etik olmayan yollarla kopyalanması ve çeşitli yayın organlarında izinsiz yayımlanması yasaktır.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.