1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Cengiz Kurgan, Digor belediye başkan aday adayı oldu
Cengiz Kurgan, Digor belediye başkan aday adayı oldu

Cengiz Kurgan, Digor belediye başkan aday adayı oldu

Cengiz Kurgan, Digor Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunda bulundu.

A+A-

Tacettin DURMUŞ

AK Parti’de 29 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler için Kars ve ilçelerinde belediye başkan aday adayı başvuruları devam ediyor.

AK Partili Cengiz Kurgan, Digor Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunda bulundu. Kurgan, aday adaylığı dosyasını AK Parti İlçe Başkanı Tuncer Baykiz’e verdi.

Kurgan’ın başvuru dosyasını kabul eden Başkan Baykiz, 29 Mart 2019’da yapılacak olan yerel seçim sonuçlarının ilimiz ve Digor için hayırlı olması dileklerinde bulundu.

Digor Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunda bulunan Cengiz Kurgan, Digor halkının kedisini ve alie yapısını çok iyi tanıdığını ve ona göre sandıkta kararını vereceğini söyledi.

Gazetemize açıklamada bulunan Kurgan, Belediye Başkanlığı için aday gösterilmesi durumunda, Digor’un öncelikli ihtiyaçlarına çözüm getirecek projeleri hayata geçirmek istediğini ifade etti.

Digor’un bu seçimlerde artık kabuğunu kıracağına inandığını da söyleyen Cengiz Kurgan: “Bu seçimler öncelikle partimiz, ilçemiz ve Digor halkımız için hayırlara vesile olur inşallah. Sayın Bakanımız Ahmet Arslan, Sayın Vekilimiz Yunus Kılıç ve Genel Merkezimiz ile değerli Digor halkı, bu görevi bana layık görmesi durumunda, ilçemizin zaruri ihtiyaçlarına çözüm bulmak için projeleri hayata geçirmek istiyorum. Digor Allah’ın izniyle bu sefer kabuğunu kıracaktır. Ben gariban fakir insanlarımızın daima yanında olacağım. Digor halkı için hizmetlerimiz her zaman eşit ve adalet çerçevesi içinde olacaktır. Allah hakkımızda hayırlısı neyse onu bize nasip eylesin.”dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.