Ceket

Ceket

Ceket erkekler için kullanışlı bir ürün. Özellikle ciddi ortamlarda ve özel davetlerde şık olmak isteyen erkeklerin en çok kullandıkları parçalardan bir tanesi ceketler oluyor.

A+A-

Ceket şık bir ürün olmasının yanı sıra tıpkı diğer kıyafetler gibi zamanla deforme oluyor, yanlış ütüleme ve temizleme hatalarından kaynaklı olarak bozuluyor.

Cacharel ‘ın kumaş kalitesi ve eşsiz ürün seçenekleri ile bu sorunlar artık kapı dışarı. Ceket erkekler için aynı zamanda çok işlevsel bir ürün. Jean ya da chino gibi farklı pantolon modelleri ile rahatça kombin yapılması mümkün olan ceketler aynı zamanda takım olarak da kullanılabiliyor.

Baskılı, çizgili, düz, ekose, kuş gözü ve mikro desen gibi seçenekleri ile erkekler tarzlarını kolayca yansıtabiliyor. Yün karışımlı modeller genel olarak kış aylarında tercih edilirken keten karışımlı kumaşlar ise yaz aylarının vazgeçilmezi olmaya devam ediyor.

Ceket Seçimi

Cacharel farkı ile kruvaze, klasik ya da blazer ceketler farklı yaş ve tarzdaki erkeklerin beğenisine sunuluyor. Bu yıl da erkeklerin gönüllerini fethedecek olan Cacharel farklı ürün yelpazesi ile dikkatleri üzerine çekiyor.

Ceket seçimi yapılırken özellikle devede ve kesime dikkat etmek gerekiyor. Ex.Slim, regular ya da slim model ceketlerin yanı sıra 4,6 ve 8 drop ceketler ile 44 bedenden 58 modele kadar beden seçeneği ile Cacharel’in ürünlerin https://www.cacharel.com.tr/erkek-ceket/ bağlantısı üzerinden inceleyebilir ve online sipariş verebilirsiniz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.