1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Çarşıya, Sahile ve Ünlü Restoranlara Yakın Sapanca Bungalovları
Çarşıya, Sahile ve Ünlü Restoranlara Yakın Sapanca Bungalovları

Çarşıya, Sahile ve Ünlü Restoranlara Yakın Sapanca Bungalovları

Sapanca'da tasarlanan her türlü bungalov bulunduğu bölgeye göre farklı bir özelliği ifade eder.

A+A-

Çarşıya, Sahile ve Ünlü Restoranlara Yakın Sapanca Bungalovları

Sapanca'da tasarlanan her türlü bungalov bulunduğu bölgeye göre farklı bir özelliği ifade eder. Daha çok yeşilliğin dışında göl manzarasının bulunduğu bungalovlar tercih edildiğinde tasarımda farklılaşma fark edilecektir. Doğa ve göl manzarasının tek bir karede buluşturan tatil deneyimi sunan bungalovlar 2 kişiye kadar konaklayabilme fırsatı oluşturuyor. Bu minimal tasarım her yere 5 kilometre mesafede ulaşma fırsatı sunuyor. Denize, markete ya da restoranlara en fazla 5 kilometre mesafede yer alan Sakarya Sapanca'da bulunan bungalovlar her orman tutkunu için vazgeçilmez bir keşif fırsatı sunuyor.

Sapancada sıra sıra dizilmiş ardışık bungalov tasarımları ile birbirine uzak düşen ve mahremiyeti sağlayan bungalov evleri de bulunur. Minimal oluşu hemen her yerde artık görebilmeyi kolaylaştırıyor. Özellikle Sapanca’da yer alan bungalovlar göl kenarı konseptine uygun olarak hem doğanın eşsiz yeşilini hem de gölün maviliğini seyredebilmeyi kolaylaştırıyor. Pazar kahvaltıları göle karşı keyifle yapılırken gün batmaya yakın tasarlanan akşam yemekleri mangal konsepti ile taçlanıyor. İstendiğinde bahçe alanında tasarlanmış özel ateş çukuru ile soğuk akşam günlerinde doğada ateş başında güvenilir kamp konseptini sağlayabilmeye olanak tanıyor.

Kalabalık Ailelere Sapanca Hacımercan Bungalovu

Sapanca bungalow evleri daha çok şömineli, jakuzili ve havuzlu seçenekleri tercih edilmek istendiğinde Sapanca Hacımercan beldesi öneriliyor. Burada özel tasarım bungalovlar iki farklı ailenin yan yana tasarlanmış iki bungalovdan faydalanabilmesini sağlıyor. Ön rezervasyon sayesinde muhafazakar bungalov evleri özel tasarımı havuz barbekü mangal ücretsiz internet ve televizyon alanları ile çeşitlendirilebilir. Her bungalovun kendine ait özel ısıtma ve soğutma sistemi kapsamında şömine ve kliması bulunuyor. Daha muhafazakar bir tatil anlayışına sahip olanlar çocuklu aileler için tasarlanmış havuzlu özel Sapanca bungalov suitleri 4 kişiye kadar konaklayabilme avantajı oluşturuyor. Kişi sayısı çoğaldıkça daha da büyüyerek lüksleşen havuzlu villaların fiyatlarında da artış yaşanıyor.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.