1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Çarın Köşkü şen şakrak
Çarın Köşkü şen şakrak

Çarın Köşkü şen şakrak

Kars’ın Sarıkamış İlçesi Kolordu Caddesi üzerine kurulan “Çarın Köşkü Yöresel Ev Yemekleri Lokantası” müşterilerini memnun etmek için müzik eşliğinde programlar düzenliyor.

A+A-

Yeni görüntüsüyle öğretmenlere ve gelen misafirlere daha iyi bir hizmet sunan Çarın Köşkü Yöresel Ev Yemekleri Lokantası düzenlenen çeşitli gecelerde konuklar gönüllerince eğleniyorlar. Yerli ve yabancı turistlerin yanı sıra ilçede görev yapan öğretmen ve kamu görevlilerine yemekli müzik dinletisi düzenleyen Çarın Köşkü Yöresel Ev Yemekleri Lokantası işletmecisi Derya Sadi, “İlçemize gelen yerli ve yabancı turistlerin yani sıra ilçemizde protokol yetkilileri, memurlar ve ilçe halkının bizleri hiç yalnız bırakmıyorlar. Bizlere gelerek burada ağızlarının damaklarını tatlandırıp sonrada müzik dinletisi yaparak günlerini şen şakrak geçiriyorlar.” dedi.

Sadi ayrıca, “Hazırladığımız bu gecede ki amacımı ilçede çalışan kamu görevlilerini bir araya getirip kaynaşma ortamı sağlamaktı. Umarım başarılı olmuşuzdur. Bunda sonra bu tür eğlenceleri daha sık olarak düzenleyeceğiz.” diye konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.