1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Can Aslanoğlu, DSİ 24. Bölge Havza Yönetimi, İzleme ve Tahsisler Şube Müdürlüğüne atandı
Can Aslanoğlu, DSİ 24. Bölge Havza Yönetimi, İzleme ve Tahsisler Şube Müdürlüğüne atandı

Can Aslanoğlu, DSİ 24. Bölge Havza Yönetimi, İzleme ve Tahsisler Şube Müdürlüğüne atandı

DSİ 24. Bölge Müdürlüğü Havza Yönetimi, İzleme ve Tahsisler Şube Müdürü Görevine atanan İnşaat Mühendisi Can Aslanoğlu görevine başladı.

A+A-

Ercüment DAŞDELEN

DSİ Kars 24. Bölge Müdürü Mahmut Dündar, Bölge Müdür Yardımcıları Mustafa Meftun Çağlar, Sebahattin Şamcı, Nihat Oğuz ve Destek Hizmetleri Şube Müdürü Ayhan Yiğit Havza Yönetimi, İzleme ve Tahsisler Şube Müdürü Görevine başlayan Can Aslanoğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 

DSİ Bölge Müdürü Dündar, Havza Yönetimi, İzleme ve Tahsisler Şube Müdürlüğünün, bölgenin en önemli birimi olduğunu, tüm projelerin ortaya çıkarıldığı ve çıkarılacağı bölgenin en önemli birimi olduğunu, burada üretim olmadığı takdirde, bölgede herhangi bir faaliyetin olması veya geliştirilmesinin mümkün olamayacağını, planlama ve projelerimizde ihtiyaç, öncelikler ve faydanın esas alınması gerektiğini ve bunların vatandaş odaklı düşünülmesi gerektiğini ifade ederek, yeni atanan Şube Müdürüm Can Aslanoğlu ile birlikte bu hizmetlerin daha da artarak devam edeceğine inandığını ve şubeye her türlü katkının verileceğini belirterek, yeni görevinde başarılar diledi. 

Şube Müdürü Can Aslanoğlu ise; bu göreve layık gördüklerinden dolayı teşekkür ederek, çalışma arkadaşlarıyla birlikte azami gayret göstereceklerini ifade etti. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.