1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Cami tuvaletinde tabanca
Cami tuvaletinde tabanca

Cami tuvaletinde tabanca

Kars’ta Evliya Camii tuvaletlerinde duvar üzerinde unutulmuş bir tabanca bulundu. Bir yetiştirme yurdunda da yastık altından tabanca çıktı.

A+A-

Kars kent merkezinde rastlanan bu ilginç olayların ilki Evliya Camii tuvaletlerinde yaşandı. Bir vatandaş tuvalet duvarı üzerine bıraktığı tabancasını unutarak tuvaletten ayrıldı. Bir başka vatandaş tuvalete gittiğinde tabancayı görünce durumu polise bildirdi. Emniyet güçleri tabancının kime ait olduğunu araştırıyor.

 

Bir yetiştirme yurdunda ise silah bulunduğu bildirilmesi üzerine yapılan araştırmada; yurtta kalan bir bayanın odasında temizlik yapan görevli, yatağındaki yastığın altında tabanca bularak yurt görevlisine teslim etti. Yurtta bulunan namlusu açılmış kurusıkı tabanca ile 1 adet şarjör ve 3 adet kurusıkı fişek muhafaza altına alındı.

 

Mihralibey İlköğretim Okulu arkasında alkol alarak çevreye rahatsızlık veren 2 şüphelinin yapılan üst aramalarında 2 adet bıçak bulunarak el kondu.

 

Paşaçayır Mahallesinde bir işyerinde yapılan kontrollerde de; işyerinde bulunan bir şüphelinin üzerinden 1 adet bıçak ele geçirildi. İnönü Caddesi üzerindeki bir işyerinde yine bir şüphelinin üzerinden 1 adet sustalı olarak tabir edilen bıçak bulunarak el kondu.

 

Dur ikazına uymayarak kaçan oto Halitpaşa Caddesi üzerinde durduruldu. Oto sürücüsünün yapılan üst aramasında da 1 adet muşta bulundu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.