1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Büyük Birliği Partisi (BBP) Kars İl Başkanlığı’na Muhammed Karahal getirildi
Büyük Birliği Partisi (BBP) Kars İl Başkanlığı’na Muhammed Karahal getirildi

Büyük Birliği Partisi (BBP) Kars İl Başkanlığı’na Muhammed Karahal getirildi

Kars siyasetinin tanınmış ve tecrübeli isimlerinden Muhammed Karahal, Büyük Birliği Partisi (BBP) Kars İl Başkanlığı’na getirildi.

A+A-

14 Eylül 2021 tarihinde BBP Genel Başkanı Mustafa Destici’nin Kars ziyaretinde Muhammed Karahal’a il başkanlığı beratı genel başkan tarafından takdim edileceği öğrenildi.

Muhammed Karahal hakkında ;

10.01.1966 Kars doğumludur. İlkokul, ortaokul ve liseyi Kars’ta okudu. Açık Öğretim ön lisans mezunudur. Evli ve 2’si kız 1’i erkek 3 çocuk sahibi Karahal, 1988’den beri serbest muhasebeci mali müşavirlik yapmakta.

AK Parti’nin kuruluşunda il yönetiminde teşkilat başkanlığı, seçim işleri başkanlığı, yerel yönetim başkanlığı, mali ve idari işler başkanlığı, il muhasipliği, il genel sekreterliği ve 4 dönem seçim koordinasyon başkanlığı görevleri yaptı.

2011’de siyasete ara verdi. 2019’da merkez ilçe teşkilat başkanlığı görevi yaptı. Şu anda il ve ilçe delegesi. Kars’ta ilim yayma cemiyetinin ilk kuruluşunda yöneticilik ve denetim kurulu üyeliği yaptı.

Türk Hava Kurumu Kars Şubesi Başkanlığı, Tüm Spor Adamları Fedaerasyonu’nun Kars Şubesi Başkanlığı ve aynı zamanda genel merkez denetim kurulu üyeliği, Kars Amatör Spor Kulüpleri Federasyonunun genel sekreterliği, Gazi Kars Spor Kulubü’nün başkanlığı görevlerini de sürdürmekte.

muhammed-karahal-bbp-il-baskani-oldu-37874-1.jpgmuhammed-karahal-bbp-il-baskani-oldu-37874-2.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.