1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Bursa KAI Recep Çohan dedi
Bursa KAI  Recep Çohan dedi

Bursa KAI Recep Çohan dedi

Bursa KAI Federasyonu Recep Çohan’ı başkan seçti...

A+A-

Bursa Kars Ardahan Iğdır Federasyonu Ördekli Kültür Merkezinde 3. Olağan Genel Kurulu’nu yaptı.

Daha önce KARDİDER Başkanlığı görevini yürüten,  Mimar Recep Çohan, bütün delegelerin oyunu alarak yeni dönem başkanlığa seçildi.

Olağan kongrede faaliyet raporları açıklandı. Yeni yönetim ve denetim kurulu seçimi yapıldı.

Yapılan seçimde; Yönetim Kuruluna: Recep Çohan, Cihanşah Karakoç, İrfan Koç, Ali Özelif, Nürettin Sesli, Muhlis Güngör, Levent Çelik, Hüseyin Bulut, Mehmet Kıyasoğlu, Denetim Kuruluna da Erdal Ocak, Turan Ayaz, Akan Ayaz seçildiler.

2009 yılından beri başkanlık görevinü yürüten  ve hemşerilerinin takdirini kazanan Cemalettin Yılmaz da ısrarlara rağmen aday olmadı.

Cemalettin Yılmaz; “Biz bu görevde onurlu ve dik durduk. Görevli olduğumuz bu dönemde maddi çıkar için kimsenin ayağına gitmedik, kendi yağımızda kavrulduk. Her hemşerimizin yanında yer aldık,her hemşerimizi hiçbir siyasi görüş ayrımı yapmadan iyi ve kötü günlerinde destekledik. Bizlerin amacı Bursa’da yaşayan hemşerilerimizin birlik ve beraberliğini sağlamak,her platformda onların sesi olmaktır. Görev yaptığım dönemde destek olan dernek başkan ve yöneticilerine,tüm hemşerilerime sonsuz teşekkürlerimi ve saygılarımı sunuyorum.Yeni dönem başkanımız, arkadaşımız Recep Çohan’ı ve yönetimini tebrik ediyorum ve bundan sonraki dönemde yanında yer alacağımı deklare ediyor kendilerine başarılar diliyorum” dedi.

Olağan Genel Kurula çiçeği burnunda Milletvekili Kemal Ekinci de delege olarak katıldı.

Kemal Ekinci yaptığı konuşmada; “Ben siyasi kimliğimi bir tarafa bırakarak katılıyorum. Sarıkamış delegesi olarak katıldım, 35-36 senedir Bursa’dayım, hiç kimse bizi torbadan çıkarmadı. Farklı düşüncelerde ve görüşlerde olan hemşerilerim vardır, bunlar ve bütün dernek başkan ve yöneticileri bizleri bu dönemde desteklediler hepsine teşekkür ediyorum ve saygı duyuyorum.Yeni dönemde seçilen Başkan Recep Çohan’ı ve yönetimini tebrik ediyor yeni görevinde başarılar diliyorum.”dedi.

Azarbaycan Kültür ve Dayanışma Dernek Başkanı Handan Askeran; “Bizler birlik beraberlik içinde olduk ve olacağızda ben Cemalettin Yılmaz Başkanın çalışmalarından memnunum devam etmesi yönünde ikna çabalarım oldu. Yeni seçilen Recep Çohan Başkan yakın tanıdığımız çalışkan ve mütevazi bir insandır yeni dönemde kendilerinin yanında olacağımı buradan bir kez daha söylüyor kendilerine hayırlı olsun diliyor ve başarılar diliyorum.” dedi.

Recep Çohan ise ; “Beni bu göreve layık gördüğünüz için hepinize teşekkür ediyorum. Hemşerilerimin yanında olacağım, onlara, her zaman kapımız açıktır. Hepinizi en iyi platformda temsil edeceğime inanıyorum.Bana desteklerinizden dolayı sizlere tekrar teşekkür ediyorum” dedi.

Daha sonra Gençlik Kolları Başkanı Tekin Bulut ve yönetimi tarafından futbol turnuvalarında sponsor olan Av.Levent Çelik ve Akan Ayaz’a KAI Federasyonu forması hediye ettiler.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.