1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Bu kavşak çok tehlikeli
Bu kavşak çok tehlikeli

Bu kavşak çok tehlikeli

6 yolun birleştiği kontrolsüz kavşak tehlike oluşturuyor...

A+A-

Abdulkadir Erzeneoğlu / Zaman Gazetesi

Kars İnönü Caddesi üzerinde bulunan kontrolsüz kavşağın yayalar ve sürücüler için tehlike oluşturduğunu ifade eden vatandaşlar, şehrin girişi olan kavşağın şehre gelen yabancılara ilk izlenimi kötü yansıttığından yakındı.

İnönü Caddesi üzerinde bulunan 6 yolun birleştiği kavşakta sürücüler kaza yapmamak için 5 güzergâhı kontrol ettikten sonra şehre giriş yapmak zorunda kalıyor. Dört tali yolun çıktığı kavşakta geçiş önceliğini düzenleyen trafik ışıklarının olmayışı, kaldırım ve yol ayrımlarının yanı sıra yaya geçidinin olmaması yayalar ve şoförler için tehlike oluşturuyor. İnönü Caddesi esnaflarından Metin Kaya, kavşakta buzlanmalardan ve yağışlı havalardan dolayı kazaların kaçınılmaz olduğunu belirterek mevcut alan üzerinden düzenleme yapılmasının gerekliğine dikkat çekti. Kaya, "Kars'ın girişi olan kavşağın kente yakışır hale getirilmesini yetkililerden bekliyoruz." diye konuştu.

Kavşak esnaflarından Sertif Özlekli de şunları söyledi: "Ben bir kavşak esnafı olarak mevcut alan üzerinde gerekli düzenlemenin yapılmasını istiyorum. Kars imar planında kavşak düzenlemesinin mevcut olduğunu biliyorum. Lakin düzenleme faaliyete geçirilmeye çalışıldığı zaman biz kavşak esnafını mağdur bırakacak şekilde. Kavşak düzenlenmesin demiyoruz. Düzenlensin ama biz esnaflar mağdur edilmeden düzenlensin. Koskoca alan gerekli düzenleme için rahatlıkla yeter."

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.