1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Bu kapağa takılan hastanelik olur!
Bu kapağa takılan hastanelik olur!

Bu kapağa takılan hastanelik olur!

Kars merkezde bulunan ve üzerinde “Türk Telekom” yazılı kapak tehlike saçıyor. Vatandaşlar, büyük tehlike saçan bu kapağın kapatılması için yetkililere göreve davet etti.

A+A-

Kars’ın en işlek caddelerinden olan Kazım Karabekir Caddesinde bulunan “Türk Telekom” yazılı kapağın kapatılmaması hem sürücüler hem yayalar hem de engelliler için tehlike saçıyor.

Alt yapı şebekesi kanal kapağının yapılan çalışmanın ardından yarım bırakılması, kırılan kapağın etrafında hiçbir güvenlik şeridinin ve tehlike uyarı işaretlerinin olmaması çevredeki vatandaşlar tarafından tepkilere neden oldu. Kapağın engelli rampası önünde bulunması nedeniyle başta engelliler, vatandaşlar ve sürücülerin kapağa çarpmamak için dikkat ettikleri görüldü.

Konuyla ilgili muhatap bulamadıklarını iddia eden bazı vatandaşlar, büyük tehlike saçan bu kapağın kapatılması için yetkililere göreve davet etti.

bu-kapaga-takilan-hastanelik-olur!-(1).jpgbu-kapaga-takilan-hastanelik-olur!-(5).jpgbu-kapaga-takilan-hastanelik-olur!-(2).jpgbu-kapaga-takilan-hastanelik-olur!-(3).jpgbu-kapaga-takilan-hastanelik-olur!-(4).jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.