1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. BRICS + Fashion Summit’te Kunjina Tesfaye rüzgârı: Kendinizle yakınlaşın
BRICS + Fashion Summit’te Kunjina Tesfaye rüzgârı: Kendinizle yakınlaşın

BRICS + Fashion Summit’te Kunjina Tesfaye rüzgârı: Kendinizle yakınlaşın

Küresel moda endüstrisinin liderlerini bir araya getirecek BRICS+ Fashion Summit’te Kunjina Tesfaye rüzgârı esti. Etiyopyalı moda tasarımcısı etkinliğin üçüncü gününde katılımcılara koleksiyonunu tanıttı.

A+A-

Moda dünyasının önde gelen temsilcilerini bir araya getiren BRICS+ Fashion Summit’te 11 farklı ülkeden moda tasarımcısı ülkelerinin modasını tanıttı. Etkinliğin üçüncü gününde Etiyopyalı tasarımcı Kunjina Tesfaye, katılımcılara koleksiyonunu sergiledi.

30 Kasım’da, Zaryadye Parkı'nın otopakında Etiyopya merkezli yükselen bir marka olan Kunjina’nın koleksiyonuna ilgi yoğundu. Etiyopyalı tasarımcı, çağdaş bir kadının dolabında olması gereken unsurlara odaklanarak düşüncelerini ortaya koyduğu koleksiyonunda kitlesine “Kendinizle yakınlaşın” mesajını veriyor.

Kunjina’nın kurucusu Tesfaye, vücut şekillerini vurgulayan kadınsı silüetlerin endüstriyel tarzdaki takım elbiselerle mükemmel uyum sağladığını savunuyor. Tesfaye, konu kesimler olduğunda tam bir usta. Asimetri ve mimariyi tercih ederek pastel tonlardan ilerlemeyi seviyor. Yeni koleksiyonunda beli kemerle sıkılmış takımlar, açık omuzlu elbiseler ve tamamı kum renginde, farklı dokulara sahip zarif tulumlar yer alıyor.

brics.jpgHer koleksiyon kendi deneyimlerinin bir yansıması

Markasını 2017 yılında Etiyopya'da kuran ve hızlıca küreselleşmeye başlayan Kunjina Tesfaye, her koleksiyonun kendi deneyimlerinin bir yansıması olduğunu belirtirken, insanların kendi benlikleriyle bağ kurmaları gerektiği mesajını ön planda tutuyor.

BRICS+ Fashion Summit'in üçüncü gününde, KHANIJO erkek giyim koleksiyonunu sunarak küresel trendlerle Hint kültürünü birleştirdi. Naushad Ali tarafından sahneye taşınan seri, son derece modern ve günlük kullanıma uygun bir tarz sunarken, Shruti Sancheti ise oldukça otantik bir günlük koleksiyon sergiledi. riteshkumar tarafından sunulan seri ise Hint modasının gerçek bir temsilini ortaya koydu.

BRICS+ Fashion Summit'teki moda programları, B2B showroom'u ve uluslararası tasarımcıların podyum gösterileri, Zaryadye Parkı'nın otoparkında Eylül 2023'te açıldı ve neredeyse 3.000 metrekarelik bir alana sahip.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.