1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Bozan güven tazeledi
Bozan güven tazeledi

Bozan güven tazeledi

Belediye İş Sendikası Kars-Iğdır-Ardahan şubesinin 10’ncu Olağan Genel Kurulunda mevcut Başkan Himmet Bozan güven tazeledi.

A+A-

Sim-Er Otelde gerçekleşen Genel Kurulda, Belediye İş Sendikası Genel Sekreteri Nihat Ayçiçek yaptığı konuşmasında, Türkiye’de sendikalaşma oranının yüzde 6’ya düştüğünü söyledi.

4 yıl içerisinde lehlerine hiçbir şeyin gelişmediğini belirten Ayçiçek, “Aleyhimizde çok şeylerin gelişmiş olduğunu söylemek mümkün. Bu sadece bu hükümet döneminde mi olmuştur? Hayır bu hükümet döneminde olmamıştır. Gelmiş geçmiş hükümetler, istisnaları bir kenara koyarak demek ki bugüne kadar çalışanların lehine, emekçilerin lehine, emeklilerin lehine, memurların lehine, çiftçinin lehine ve küçük esnafın lehine politikalar geliştirememişlerdir’’ diye konuştu.

Yapılan Genel Kurulda kullanılan 97 oyun tamamını alan Belediye İş Sendikası Kars-Iğdır-Ardahan şube Başkanı Himmet Bozan güven tazeleyerek yeniden Başkanlığa seçildi.

Seçim sonrası delegelere teşekkür eden Bozan, şöyle konuştu: “Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Yeni yönetimle önümüzde ki 4 yılda daha güzel şeyler yapacağız” dedi.

Vatandaşların ilginin çok olduğu genel kurula, Belediye İş Sendikası Örgütlenme Genel Sekreteri Ali Çelenk’te katıldı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.