1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Bisiklete olan ilgi artsın diye!
Bisiklete olan ilgi artsın diye!

Bisiklete olan ilgi artsın diye!

Kars Bisikletliler Kulübü, 3 Haziran Dünya Bisiklet Günü ve 5 Haziran Dünya Çevre Günü kutlamak amacıyla Newgross Yenişehir şubesinde çekiliş standı kurdu.

A+A-

Tacettin DURMUŞ

Kars Bisikletliler Kulübü Başkanı Batuhan Caner Kayhan, şehirde bisiklete olan ilginin artması için bisikletleriyle standa uğrayan bisiklet tutkunlarının çekilişe katılma hakkı kazandığını açıkladı.

Kayhan açıklamasında; her gün için 1 çekiliş hakkı kazanan bisikletçilerin, aynı zamanda ‘köy okullarına bisiklet projesi’ kapsamında eski ve kullanmadıkları bisikletlerini getirmeleri durumunda, her bisiklet için ekstra bir çekiliş hakkı kazanmış olacaklarını bildirdi.

Öte yandan çekiliş sonucu kazanan 1 kişiye 26 jant bisiklet, 1kisiye 200 TL tutarında Newgross alış-veriş çeki, 1 kişiye 150 TL alış-veriş çeki, 1 kişiye 100 TL alış-veriş çeki verileceğini de belirten Kars Bisikletliler Kulübü Başkanı Batuhan Caner Kayhan, “Kazanan talihli 5 haziran 22.30 da instagram  karsbisikletliler sayfasında canlı yayında belirlenecektir. Herkese keyifli sürüşler, bol şanslar dilerim. Kars’ın Cadde ve sokaklarının bisiklet tutkunlarının mekanı olmasını istiyoruz. Sayımız her geçen gün artıyor. Bisikletçiler Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Sayın Türker Öksüz’den ‘Dereiçi’ diye bilinen Kars Kanyonu güzergahındaki eski yolun bir an önce yapılarak bisikletçilere ve Kars halkının hizmetine açılması istiyoruz” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.