1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Beyribey'den Çiftçilere Müjde
Beyribeyden Çiftçilere Müjde

Beyribey'den Çiftçilere Müjde

Kars’ta 28 bin çiftçiye toplam 57 milyon lira destekleme parası ödenecek

A+A-

AK Parti Kars Milletvekili Dr. Selahattin Beyribey, Kars’ta 28 bin çiftçiye toplam 57 milyon lira bitkisel ürün destekleme parası ödeneceğini söyledi.

Beyribey, yaptığı açıklamada, “ilimizde bitkisel üretim yapan çiftçilerimizi 15 yıllık Ak Parti Hükümeti olarak Bakanımız Ahmet Arslan ile birlikte iktidarımız boyunca hep destekledik ve desteklemeye devam ediyoruz” dedi.

Serhat şehri Kars’ın hayvancılığın merkezi olduğu kadar bitkisel üretimde de iyi durumda olduğunu belirten Beyribey, açıklamasında şunları kaydetti: “Tarım olmadan olmaz’’ bilinciyle emektar, eli nasırlı çiftçilerimizi hep düşündük. Milli Tarım Projesi kapsamında Kars’lı çiftçilerimizin gelir düzeylerini arttırmak üretimlerine katkı sağlamak düşüncesiyle bu yıl da destek vermeye devam ediyoruz. 2016 üretim yılı destekleri olarak mazot, gübre, yem bitkileri, sertifikalı tohumluk vs. tüm bitkisel destekleri Cuma gününden itibaren ilimizdeki 28 bin çiftçimizin hesabına T.C kimlik numarasına göre hesaplarına yatacaktır. Toplamda hesaplara yatacak olan para miktarı yaklaşık 57 milyon TL’dir. 17 Mart 2016 Cuma gününden itibaren T.C Kimlik numarasına göre çiftçilerimiz bankanın belirleyeceği sıraya göre destek paralarını çekebilirler. İlimiz çiftçilerimize bereketli olmasını temenni eder yine bereketli üretim yılı olmasını dilerim.”

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.