1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Beyribey Seçmenleriyle Kucaklaşıyor
Beyribey Seçmenleriyle Kucaklaşıyor

Beyribey Seçmenleriyle Kucaklaşıyor

Milletvekilimiz Selahattin Beyribey Seçmenleriyle Kucaklaşıyor...

A+A-

Burhan AKYILDIRIM

Kars Kuzeydoğu Gazeteciler Cemiyeti Genel Sekreteri

Her fırsatta ilimize gelen milletvekilimiz Dr. Selahattin Beyribey ; “en büyük idealim kars a hizmettir” dedi. Bir aydan beri ilimizde bulunan Milletvekilimiz Dr. Beyribey, ilde, ilçelerde, köylerde taziye ziyaretlerinde bulunuyor, vatandaşların sorunlarını dinliyor.

Her gittiği köyde sevgi gösterisiyle karşılanan Milletvekilimiz Dr. Selahattin Beyribey, güzel yüzüyle ve mütevazi kişiliğiyle hemşerilerini dinliyor varsa sorunlarının çözümü için çalışacağını anlatıyor.

Adalet ve Kalkınma Partisi’nin, vatandaşının her zaman yanında olduğunu, Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayip Erdoğan’ın, Başbakanımız sayın Binali Yıldırım ve Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız sayın Ahmet Arslan’ın büyük destekleriyle Kars’ın Türkiye’nin sayılı illerinden biri olacağını anlatıyor.

Milletvekilimiz Dr. Selahattin Beyribey gittiği her köyde en yaşlı vatandaşları bularak ziyaret etti, ellerinden öptü. Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayip Erdoğan’ın selamlarını söyledi yaşlı dede ve ninelerde Allah Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan’ı başımızdan eksik etmesin Allah ona uzun ömürler versin dediler.

10-002.jpg

20.jpg

30.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.