1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. ‘Benim de bir fikrim var’ diyorsanız..!
‘Benim de bir fikrim var’ diyorsanız..!

‘Benim de bir fikrim var’ diyorsanız..!

Gıda Tarım ve Orman Bakanlığı,15 yıl aranın ardından yapılacak olan III. Tarım Orman Şurası için “Görüşünü Bildir” platformunda 9 bin 324 vatandaşın fikirlerini kendileri ile paylaştığını açıkladı.

A+A-

Kars Tarım ve Orman İl Müdürlüğünden yapılan açıklamada, sektörün 25 yıllık yol haritasını belirleyecek şura kapsamında, #BirFikrimVar diyenlerin, tarimormansurasi.gov.tr/Gorus adresinden, “Görüşünü Bildir” platformu üzerinden paylaşımda bulunmaların istendiğini duyurdu.

Yapılan açıklamada; “Bu platform ile III. Tarım Orman Şûrası Kapsamında sizlere fikirlerinizi ve düşüncelerinizi açıkça ifade edebileceğiniz bir paylaşım alanı sunuyoruz. III. Tarım Orman Şûrası; bitkisel, hayvansal ve su ürünleri üretiminin geliştirilmesine; gıda üretimi, güvenliği ve güvenirliğinin teminine; kırsal kalkınma, toprak su kaynakları ve biyo - çeşitliliğin korunması ile bu kaynakların sürdürülebilir kullanımına; çiftçinin örgütlenmesi ve bilinçlendirilmesine; tarımsal ve hayvansal üretimin planlanmasına, tarımsal desteklemelerin etkin bir şekilde yönetilmesine; tarımsal piyasaların düzenlenmesine; orman ve mera yönetimine; tabiatın korunmasına ilişkin stratejiler oluşturulmasını hedeflemektedir.

Bu hedefler doğrultusunda tarım orman sektörüne yönelik görüş, önerileri ve projelerinizi bizimle paylaşmanız büyük önem arz etmektedir. Bu kapsamda Türk tarım ve ormanının geleceğine ilişkin ilham verici katkılarınız için şimdiden çok teşekkür ederiz.”denildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.