1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Bedava Görüşme Fırsatı!
Bedava Görüşme Fırsatı!

Bedava Görüşme Fırsatı!

Türk Telekom’dan Ankesörlü Telefonlarda Bedava Görüşme Fırsatı!

A+A-

Türkiye’nin öncü iletişim ve yakınsama teknolojileri şirketi Türk Telekom kampanyalarına bir yenisini daha ekledi.

Kampanya kapsamında Türk Telekom Kars Başmüdürü Ali Aktoprak, yaptığı açıklamada şunları söyledi;

Türk Telekom’un 16 Mart’ta başlattığı özel kampanya kapsamında, Türkiye’nin dört bir yanında hafta sonları tüm ankesörlü telefonlarda, telefon kartı ile yapılan şehir içi ve şehirlerarası aramalar 6 ay süresince bedava olacaktır.

• Türk Telekom’un ankesörlü telefonlarından şehir içi ve şehirlerarası yönlerine yapılacak görüşmelerde kartlardan kontör veya süre eksilmeyecek, Türk Telekom müşterileri hafta sonlarında Türkiye’deki tüm sevdikleri ile ev ve iş telefonlarından diledikleri kadar konuşma imkanı bulacaktır.

• Kampanya kapsamında herhangi bir arama sayısı sınırı bulunmamaktadır.

• Bedava görüşmeler askeriye ve cezaevi konum grupları dışında kalan tüm ankesörlü telefonlarda geçerli olacaktır. 

• Kredi kartları ile bedava görüşme yapılabilecektir.

Halkımıza sevdikleriyle sınırsız konuşma fırsatı veren kampanyanın hayırlı olmasını diliyorum.

TÜRK TELEKOMÜNİKASYON A.Ş. HAKKINDA  

Türk Telekom tüm ülkeyi kapsayan modern şebeke altyapısıyla Türkiye'nin öncü iletişim ve yakınsama teknolojileri şirketidir. Sabit hat ve geniş bant internet alanında bireysel ve kurumsal müşterilerine geniş bir hizmet yelpazesi sunan  Türk Telekomünikasyon A.Ş.’nin 30 Eylül 2011 itibariyle 15,5 milyon sabit erişim hattı, 6,8 milyon ADSL hattı (toptan) müşterisi bulunmaktadır.  Türk Telekom’un hisselerinin yüzde 55’i Ojer Telekomünikasyon A.Ş. ve yüzde 30’u Türkiye Hazine Müsteşarlığı’na aittir.

 TÜRK TELEKOM GRUBU HAKKINDA  

Türk Telekom Grubu, sabit hat ve GSM’den geniş bant internete kadar bütünleşmiş telekomünikasyon hizmetleri sunmaktadır. Türk Telekom grup şirketlerinin 30 Eylül 2011 itibariyle 15,5 milyon sabit erişim hattı, 6,8 milyon ADSL hattı (toptan) ve 12,5 milyon GSM müşterisi bulunmaktadır. Grup şirketleri, tüm ülkeyi kapsayan modern şebeke altyapısıyla Türkiye genelindeki bireysel ve kurumsal müşterilerine geniş bir hizmet yelpazesi sunmaktadır. Genişbant operatörü TTNET, yakınsama teknolojileri şirketi Argela, BT çözüm sağlayıcısı Innova, online eğitim yazılımları şirketi Sebit A.Ş., online oyun şirketi Sobee ve çağrı merkezi şirketi AssisTT şirketlerinin %99,9’una, toptan data ve kapasite servis sağlayıcısı Pantel International AG ve iştiraklerinin  ise %100'üne sahip olan Türk Telekom, aynı zamanda Türkiye’deki üç GSM operatöründen biri olan Avea’nın hisselerinin %81,4’üne de sahiptir. Bunun yanı sıra Türk Telekom, Arnavutluk’taki yerleşik telekom operatörü Albtelecom şirketinde de dolaylı azınlık hissesine sahiptir. Türk Telekom’un hisselerinin %55’i Ojer Telekomünikasyon A.Ş. ve %30’u Türkiye Hazine Müsteşarlığı’na aittir. Geriye kalan %15’lik hissesi de halka arz edilmiştir. Türk Telekom hisseleri, Mayıs 2008 itibariyle İMKB’de işlem görmektedir.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.