1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Bayramlık 40 çeşit ürün görücüye çıktı
Bayramlık 40 çeşit ürün görücüye çıktı

Bayramlık 40 çeşit ürün görücüye çıktı

Ramazan Bayramının yaklaşmasıyla yaklaşık 40 çeşit şeker ve çikolata tezgahtaki yerini aldı.

A+A-

Kars’ta Ramazan Bayramına sayılı günler kala tüketilecek olan şeker, çikolata ve tatlılar tezgahlarda yerini almaya başladı.

24 Mayıs’ta başlayacak ve 3 gün sürecek Ramazan Bayramı için kentteki işletmeler hazırlıklara başladı. Yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadele için alınan tedbirlere riayet eden işletmeler tezgahlarını bayramlık şekerlerle süsledi.

Bayram öncesi görücüye çıkan şekerler ve çikolatalar 10 ila 50 TL arasında fiyatla satılırken, yetkililer ucuz şekerlemeden kaçının uyarısında bulundular. Şeker tüketiminin bayramda artacağına dikkat çeken uzmanlar, bayramda fazla şeker tüketiminin sağlık açısından zararlı olduğunu, bu nedenle şeker tüketiminde aşırıya kaçmamaları gerektiği uyarısında bulundular.

Ayrıca bayram öncesi hummalı çalışmalar sergileyen tatlıcılar ise tatlı üretimine hız verdi.

Bir işletme görevlisi Canan Dalmış, yaptığı açıklamada, “Ramazan Bayramına 1 hafta kala tezgahlarımızı şeker ve çikolatayla süsledik. Yaklaşık 40 çeşit şeker ve çikolatalar müşterilerimizin beğenisine sunulacak. Fiyatlarımız geçen yıla oranla biraz daha düşük. İçerisinde bulunduğumuz pandemi süreci nedeniyle vatandaşların alım gücünü zorlamak istemedik. Hijyene ve kurallara riayet ederek gelen müşterilerimize istediği ürünü biz veriyoruz.” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.