1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Bayramlarımızın Bayram Olması Dileğiyle...
Bayramlarımızın Bayram Olması Dileğiyle...

Bayramlarımızın Bayram Olması Dileğiyle...

Burak ULUBEYİ / Müzisyen-Yazar

A+A-

Gönülleri manevi huzur ile dolduran, insanları iyiliğe, güzelliğe, yardımlaşma ve dayanışmaya sevk eden mübarek Ramazan ayını geride bırakarak Ramazan Bayramı’na ulaşmanın mutluluğunu milletçe hep birlikte yaşıyoruz.

Bayramlar, mutlulukların paylaşıldığı, sevgi, saygı, hoşgörü, kardeşlik, dostluk gibi duygularının doruğa ulaştığı, dargınlıkların unutulduğu, insanların muhabbetle kaynaştığı müstesna günlerdir.

Hepimiz için büyük anlamlar taşıyan, birlik ve beraberliğimizi kuvvetlendiren bayramlar, taşıdıkları anlam ve öneme uygun olarak kutlanmalı, özellikle bu günlerde birbirimize ve ülkemize karşı sorumluluklarımızı daha çok hatırlamalıyız.

Nitekim ferdi ve toplumsal hayatımızın canlanmasında önemli bir rol oynayan Ramazan Bayramı’nda da başta en yakınlarımız olmak üzere büyüklerimizi, komşularımızı ve dostlarımızı ziyaret etmeli, uzakta olan ve bizden haber bekleyen yakınlarımızı aramaya çalışmalı ve bayramın neşesi olan çocuklarımızı sevindirmeyi unutmamalıyız.

Yine her bayramda olduğu gibi bu bayramda da aziz şehitlerimizin ailelerini ve kahraman gazilerimizi hatırlayarak yapacağımız ziyaretlerle her zaman yanlarında olduğumuzu onlara hissettirmeli, çevremizde bulunan yoksul, kimsesiz ve yetimlere her zamankinden daha fazla kucak açmalıyız.

Ne mutlu ki, bayram olsun olmasın her zaman güzel hasletleri yaşatma gayreti içerisinde olan milletimizin ve İslam aleminin huzur içerisinde ele ele gönül gönüle daha nice bayramlara ulaşmasını temenni ediyorum. Ayrıca, ülkemiz içinde ve dışında milletimizin birlik ve beraberliğine yönelik tehditlere karşı mücadele eden güvenlik güçlerimize yüce Allah’tan muvaffakiyetler diliyorum. 

Bu duygularla, saygıdeğer Karslı hemşehrilerimizin, yüce milletimizin ve tüm İslam âleminin Ramazan Bayramı’nı yürekten kutluyor, bayramın ülkemize, bütün insanlığa barış, huzur ve mutluluk getirmesi diliyorum.

Burak ULUBEYİ

Müzisyen/Yazar

ULUBEYİ KÜLTÜR & SANAT ORGANİZASYON

v-007.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.