1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Bayramı Ağrı Dağının zirvesinde geçirdiler
Bayramı Ağrı Dağının zirvesinde geçirdiler

Bayramı Ağrı Dağının zirvesinde geçirdiler

Geride bıraktığımız kurban bayramı tatilini fırsat bilen bazı Karslılar, Ağrı Dağı’nda zirve yaptı.

A+A-

Kurban Bayramı nedeniyle memleketlerine akın eden Karslılar, akraba ziyaretlerinin yanı sıra vakitlerini en iyi şekilde geçirirken, il merkezinde ikamet eden bazı vatandaşlar da doğa yürüyüşü yaptı. 

Aralarında akademiysen, memur ve esnafın da bulunduğu 10 kişinden oluşan ekip, Ağrı Dağı tırmanışı gerçekleştirerek, kurban bayramını Ağrı Dağı’nın zirvesinde geçirdiler.

Her hafta sonu Kars’ı karış karış gezerek doğa yürüyüşü ve dağcılık faaliyetlerine devam eden Koçak kardeşler, bu kez de Ağrı Dağı’na tırmanarak zirve yaptı. İlimiz esnaflarından Zafer Koçak ve Özfer Koçak kardeşler kurban bayramı tatilinde 3 gün süren tırmanış yaparak Ağrı Dağı’nda 5 bin 137 metrede zirve yaptılar. Koçak kardeşler, Doğu Anadolu bölgesinin çatısı olarak bilinin doğal ve dini anlamda da dünyanın gözdesi olan Ağrı Dağı zirvesinde hayallerini gerçekleştirerek fotoğraf çektirerek bu tırmanışı ölümsüzleştirdiler.  

Gazetemize açıklamada bulunan Özfer Koçak, Kars ve çevre illerinin her bir köşesinin tarihi ve doğal varlıkları bünyesine barındırdığını, isteyen her kesin bu varlıkları yerinde görme ve yaşama fırsatının olduğuna dikkat çektiler.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.