1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Başkonsolos'a Övgü
Başkonsolosa Övgü

Başkonsolos'a Övgü

Demokrat Parti Kars İl Başkanı Turgut Oran, Azerbaycan’ın Başkonsolosu Kars’ta bizim başımızın tacıdır,dedi.

A+A-

Demokrat Parti Kars İl Başkanı Turgut Oran, beraberindeki heyet ile birlikte Azerbaycan Kars Başkonsolosu Ayhan Süleymanov’u makamında ziyaret ederek, yeni görevinin hayırlı olması dileklerinde bulundu.

 

Azerbaycan’a karşı sonsuz bir sevgi duyduklarının altını çizen Turgut Oran, Azerbaycan’ın Başkonsolosu Kars’ta bizim başımızın tacıdır, diye konuştu.

 

Kars’ın Azerbaycan ve Nahçıvan ile bir bütün olduğunu ifade eden Başkan Oran, bizlerin dedeleri bu bölgeye hep Azerbaycan’dan gelmiştir. Aslında hepimiz Azerbaycan’ın bir parçasıyız, bu nedenden dolayıdır ki Kars Azerbaycan’ı, Azerbaycan da Kars’ı çok sever, dedi.

 

Azerbaycan Kars Başkonsolosu Ayhan Süleymanov’u göreve geldiği günden bugüne yakından takip ettiklerini belirten Demokrat Parti İl Başkanı Turgut Oran şunları belirtti : “Başkonsolosumuzun Kars’ta yeni göreve başlamasına rağmen, Kars’a ve bölgeye oldukça hakim olduğunu gördük. Basında ; ticaretten eğitime, sağlıktan hayvancılığa, hayvancılıktan bilimsel işbirliğine kadar önemli mesajlar verdiğini okuduk. Başarılı özgeçmişini öğrendik. Karslıların Süleymanov’u bağrına bastığına şahit olduk. Bu şu anlama gelir ki ; Kars’ın yaşı genç, tecrübesi oldukça yüksek olan bir başkonsolosu var. Azerbaycan Cumhurbaşkanı sayın İlham Aliyev’i Kars’ta temsil eden Azerbaycan Kars Başkonsolosu Ayhan Süleymanov’a yeni görevinde başarılar diliyoruz.”

 

Azerbaycan Kars Başkonsolosu Ayhan Süleymanov ise Demokrat Parti Kars İl Başkanı Turgut Oran’a nazik ziyaretlerinden ve güzel sözlerinden dolayı teşekkür ederek, bizler konsolosluk faaliyetlerin dışında birbirine sarsılmaz bağlarla bağlı Türkiye ve Azerbaycan ilişkilerinin her alanda daha da geliştirilmesi için çalışıyoruz. Bu kardeşlik ebediyete kadar devam edecektir, bizleri ziyaret eden, telefon açan, telgraf ve çiçek gönderen bütün hemşerilerimize de teşekkürlerimizi bildiriyoruz, dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.