1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Başkan'ın 8 Mart Ziyaretleri
Başkanın 8 Mart Ziyaretleri

Başkan'ın 8 Mart Ziyaretleri

Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde eşi Kore Gazisi olan ve eşi öldükten sonra yalnız yaşayan yaşlı kadını evinde ziyaret ederek, Kadınlar Günü'nü kutladı.

A+A-

Başkan Bozkuş, Dünya Kadınlar Günü nedeniyle önce belediyede çalışan kadın personele sabah Meclis Salonu’nda bir araya geldi. Bozkuş’a kadın personeller adına plaket verildi. Bozkuş da, belediyede çalışan kadınlara karanfil ve hediyeler vererek günlerini kutladı. Belediyedeki kutlamanın ardından Öğretmenevi Salonu’nda organize edilen ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne katılan Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, burada kadınlarla halay çekti. Bozkuş, burada yaptığı konuşmada, kadınların her günlerinin mutlu geçmesi temennisinde bulundu.

Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, daha sonra Fevzi Çakmak Mahallesi’nde ikamet eden ve Kore gazisi eşi vefat ettikten sonra yalnız yaşayan yaşlı kadını evinde ziyaret etti. Yaşlı kadına çiçek vererek elini öpen Başkan Bozkuş’u karşısında gören 70 yaşındaki Nazife Cantimur, “Çok mutlu oldum. Öyle bildim ki oğlum geldi. Bir yanımda oğlum. Bir yanımda da eşim duruyor sanki. Çok mutlu oldum” diyerek Bozkuş’un boynuna sarıldı.

Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş’ta 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle Nazife Cantimur’u evinde ziyaret ettiğini kaydetti. Bir süre yaşlı kadın ile sohbet eden Başkan Bozkuş, daha sonra evden ayrılarak Belediye Hizmet Binası’na geçti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.