1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Başkandan Partililere Sitem
Başkandan Partililere Sitem

Başkandan Partililere Sitem

AK Partili Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, Kars’a yapılan yatırımlara parti içinde herkesin sahip çıkması gerektiğini söyledi.

A+A-

Türkiye Buluşmaları toplantısında konuşan Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, parti içerisinde yapılan yatırımları görmemezlikten gelenlerin olduğunu belirterek, herkesin gerek merkezi hükümetin, gerekse belediye yatırımlarına sahip çıkması gerektiğini vurguladı.

 

Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, gerek merkezi hükümet bazında, gerek belediyemiz ve gerekse milletvekillerimizin desteğiyle bütün projeleri belli bir noktaya getirdiklerini ifade etti.

 

BELEDİYE OLARAK İYİ YOLDAYIZ

 

Kentsel dönüşüm projeleri, kentsel tasarım projeleri, su şebekesi, kanalizasyon şebekesi, yolların asfaltla yapılması, kaldırımların yapılması, belediye binasının yapılması, çarpık kentleşmeden dolayı imar planının yeniden yapılması, hayvan pazarının yapılması projelerinin gündemde olduğunu belirten Başkan Nevzat Bozkuş; “Maaşlar ödeniyor, borçlar ödeniyor. Bu da şunu gösteriyor ki, belediye olarak iyi bir yoldayız ve iyi bir ivme kazandırmışız ama bizim bir eksiğimiz var. Gerek genel hükümetimiz bazında yapılan yatırımlar noktasında, gerekse yerelde yapmış olduğumuz çalışmalar noktasında parti içinde bazı arkadaşlarımızın özellikle gerek genel anlamda yapılan yatırımlara, gerekse bizim yapmış olduğumuz yatırımlara sahip çıkmaları gerekiyor. Gerçekten yapılan yatırımlara birçok noktada sahip çıkmaları lazım parti teşkilatı arkadaşlarımız, gece demeden, gündüz demeden milletvekillerimizle durmadan çalışıyoruz. Ama bu çalışmaların bir şekilde Kars kamuoyunda anlatılması lazım bu anlatma görevi de sizlere ve bizlere düşüyor. Bir birimizi ne kadar çok desteklersek o kadar da başarılı oluruz” dedi.

 

İMKÂNLARLA BORÇ ÖDEDİK

 

Göreve geldikleri günden, günümüze kadar 9 trilyon borç ödediklerini vurgulayan Bozkuş,

“14 aydır maaş ödüyoruz. İstisnasız. Nerden ödüyoruz her ay 1 trilyon 200 milyar İller Bankası’ndan para gelmesi gerekirken, 770 milyar kesiliyor. 400 milyar civarında para geliyor. Biz bunu 800 milyara tamamlayıp 550 tane personele maaş veriyoruz. Evet, bu belediyenin kendi kaynakları sağlanıyor. Bu da demektir ki birçok şey doğru yolda gidiyor. Buna sahip çıkmamız lazım yine borçlardan bahsettik yaklaşık 9 trilyon bu yok imkanlarla borç ödedik. Bu da şu nu gösteriyor. Belediyemizin iyi yolda değerli partili arkadaşlarım, özeklikle burada hepimize bir görev düşüyor” diye konuştu.

 

DIŞARIDA BİRBİRİMİZE SAHİP ÇIKMALIYIZ

 

Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, AK Parti Kars İl Teşkilatı olarak herkese çok büyük görevler düştüğünü kaydetti.

 

Başkan Nevzat Bozkuş,“Yarın referanduma gideceğiz, öbürsü gün genel seçime gideceğiz. Kısmet bir kısım arkadaşlarımız aday olup aday olmayabilir. Bu bir kısmet işi ama biz halkın huzuruna gideceğiz oy isteyeceğiz diyeceğiz ki bizim partimize oy verin. Bu noktada hepimize bir görev düşüyor. Elbette birbirimizi kendi içimizde eleştirebiliriz. Bu gayet doğaldır. Bu demokrasinin gereğidir. Hukuk devleti ilkelerinin gereğidir. Biz buna her zaman açığız. Ama dışarıda bir birimize sahip çıkmak zorundayız. Yapılan gerek hükümetimizin yatırımlarına gerekse belediyemizin yapmış olduğu yatırımlara ilçe belediyelerimizde dahil sahip çıkmak zorundayız” şeklinde konuştu.

 

GELECEKTE İŞİMİZ ÇOK ZOR!

 

Partililerin yapılan yatırımlara sahip çıkması gerektiğinin önemine de dikkat çeken Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş daha sonra özetle şunları söyledi:

 

“Eğer biz kendi yapmış olduğumuz işlere sahip çıkmazsak. Kendi içimizde parti içi muhalefet şeklinde hareket edersek, o zaman gelecekte işimiz çok zor demektir. Zaman gelip geçer, ama önemli olan vatandaşın, Kars halkının belediyelerimizden ve merkezi hükümetten, milletvekillerimizden beklentileridir. Bu beklentiler noktasında ben inanıyorum, herkes elinden geleni yapıyor. Yeter ki bir birimize sahip çıkalım. Dün birkaç noktada gördük yani muhalefettir bir takım şeyleri yapacaktır. Onlar hiç önemli değil. Biz onlara gerekli cevabı veririz. Bugün 2 bin 500 ton asfalt ürettik. Atıl durumda olan asfalt makinesini harekete geçirmişiz, ilçe belediyelerimizde yardımcı olacağız. Yok, imkanlarla bunları yapıyorsak. Yarın daha geniş imkanlarla çok güzel şeyler yapılacaktır. İşte Ulaştırma Bakanımız şehrin giriş çıkış noktalarında ki 17 kilometrelik bozuk yolun 12 kilometresini yapacaklarını ifade ettiler. Bu merkezi hükümetimizin gerçekten belediyelerimize ve yerel yönetime ne kadar önem verdiğini göstermektedir. Bizde merkezi hükümetin genel anlamdaki hizmetlerini ve yerele yapmış olduğu yatırımları destelersek daha güzel hizmetler arkasından geleceğine inanıyorum.”

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.