1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Başkan’a tebrik ziyaretleri sürüyor
Başkan’a tebrik ziyaretleri sürüyor

Başkan’a tebrik ziyaretleri sürüyor

Yılın Başkanı Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta’ya tebrik ziyaretleri devam ediyor.

A+A-

Bu yıl altıncısı düzenlenen “Yılın Yerel Yöneticileri Belirleniyor” anketinde almış olduğu oylarla Yılın Yerel Yöneticisi seçilen Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta’ya ilçe belediye başkanları tarafından tebrik ziyareti gerçekleştirildi.

Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta’yı makamında ziyaret eden Susuz Belediye Başkanı Murat Uray, Arpaçay Belediye Başkanı Erçetin Altay ve Akyaka Belediye Başkanı Muhammet Toptaş, Başkan Karaçanta’yı tebrik ederek, “Kars adına gururlandık tebrik ediyor ve başarılarınızın devamını diliyoruz.” dediler.

9 dalda ödüle layık görülen Yılın Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta da başkanların ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti şu ifadelerle ifade etti; “Bizler, hizmetlerimizle Kars halkına layık olabiliyorsak ne mutlu bize. Tüm ekibimizle birlikte Kars ilimizde en güzel hizmetleri verebilmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Bundan böyle de aynı tempo ile çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bizler Kars’ı çok daha iyi noktalara taşımak adına elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Kars’ı hak ettiği noktaya taşımak ve yaşanılabilir yerlerin listesinde en üst sıralara taşımak adına canla başla çalışacağız. Bu güzel ziyaretinizden dolayı da canı gönülden teşekkür ediyorum.”

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.