1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Başkan Yıldırım'dan, Şehit ve Gaziler Derneğine destek ziyareti
Başkan Yıldırım'dan, Şehit ve Gaziler Derneğine destek ziyareti

Başkan Yıldırım'dan, Şehit ve Gaziler Derneğine destek ziyareti

​​​​​​​Türkiye Yardım Sevenler Derneği Kars İl Başkanı Yasin Aşkın Yıldırım, "Vatanımız ve milletimizin varlığı için kendi canlarını hiçe sayarak şehit düşen ve gazi olan kardeşlerimizin ailelerinin bulunduğu ve kurduğu bu mekanda bulunmak ayrı bir şereft

A+A-

Volkan KARABAĞ

Yıldırım, “Bizler her daim devletimizin yanında asil bayrağımızı daha yükseklerde dalgalandırmak için var gücümüzden çalışacağız. Vatanı, bayrağı, ezanı için canını feda eden şehit yakınlarımızın her zaman yanların da olduk ve olmaya devam edeceğiz.  STK ve şahsım olarak el ele verip ‘neler yapabiliriz ve yapmalıyız’ görüş alış-verişinde bulunduk. Şehitlerimizin ve gazilerimizin haklarını asla ödeyemeyiz.” diye konuştu.

Kars Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı Muhsin Akçay ise, "Kars’ta faaliyet gösteren çeşitli sivil toplum kuruluşları da bulunmaktadır. Biz sivil toplum kuruluşları ile el ele verip ortak faaliyet yapmak istemekteyiz. Şehit ve Gazi ailelerimizin bir sorunu olduğunda çözmek için çaba gösteririz. Çözemeyeceğimiz hususları da ilgili makamlara aktarırız. Ama sorunların çözümü, taleplerin karşılanması için her zaman tüm gayretimizi gösterdiğimizi bilmenizi isterim. Bu vesile ile tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, şehitlerimizin ailelerine de sabırlar diliyorum. Yasin Aşkın Yıldırım’a ziyaretlerinden ve duyarlılığından ötürü teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.