1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Başkan Yıldırım’a teşekkür belgesi!
Başkan Yıldırım’a teşekkür belgesi!

Başkan Yıldırım’a teşekkür belgesi!

Türkiye Yardım Sevenler Derneği (TYSD) Kars İl Başkanı Yasin Aşkın Yıldırım’a eğitim ve öğretime yapmış olduğu katkı ve desteklerinden dolayı Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürü Nazif Yılmaz tarafından teşekkür belgesi gönderildi.

A+A-

Volkan KARABAĞ 

TYSD Başkanı Yıldırım’a belgeyi Kars Vali Yardımcısı Serdar Demirhan verdi.

Başkan Yıldırım, “Kars Vali Yardımcısı Serdar Demirhan’a, Din Öğretimi Genel Müdürü Nazif Yılmaz ve Kars İl Milli Eğitim Müdürü Gökhan Altun beye çok teşekkür ederim. Devletler ve Milletler eğilmek, bükülmek istemiyorlarsa eğitime ve bilime önem vermeleri gerektiğini mutluluğun ve kalkınmanın en iyi çözüm yolunun bilim, eğitim ve öğretim den geçtiğini bilmelidirler.” dedi.

‘İnsanın diğer mahlukattan üstünlüğü ilim iledir, güç ve kuvvetle değildir.’ diyen İmam-ı Gazali haz’ın lafını hatırlatan Başkan Yıldırım, "Bu söz çok manidardır. Eğitimin önemi, ilmin değeri, okumanın bilinci, insanın bilerek düşünce üretmesine ve yaratıcılığa yönelmesine imkan verir. Devletin güçlü olması İyi eğitim görmüş gençlerin çabalarıyla mümkün olacaktır. Bir ülke, bir toplum kalkınmak ve kendini geliştirmek zengin ve refah içinde yaşamak istiyorsa, her şeyden önce bireylerine kaliteli ve sağlıklı bir eğitim vermek mecburiyetindedir. Yıldırım RABBİM müsaade ettiği zamana kadar dini ilmi ve manevi alanda olmak üzere, Eğitim ve öğretim hizmetlerine devam edeceğim.” diye konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.