1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Başkan Onur Uludaşdemir’den Avukatlar Günü Mesajı
Başkan Onur Uludaşdemir’den Avukatlar Günü Mesajı

Başkan Onur Uludaşdemir’den Avukatlar Günü Mesajı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kars İl Başkanı Onur Uludaşdemir, 5 Nisan Avukatlar Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

A+A-

Uludaşdemir, mesajında, adaletin sağlanmasında avukatların oynadığı kritik role dikkat çekerek, tüm avukatları bu özel günlerinde kutladı.

Uludaşdemir mesajında, "Bugün, adalet mekanizmasının vazgeçilmez unsurları olan avukatlarımızın Avukatlar Günü'nü kutlamak, onların toplumumuz için ifa ettiği kıymetli görevi yüksek bir saygıyla anmak bizler için onur vericidir. Avukatlar, adaletin sağlanmasında, hak arayışında ve hukukun üstünlüğünün korunmasında büyük bir özveriyle çalışmaktadır," ifadelerini kullandı.

Avukatların, adaletin tecellisindeki önemini vurgulayan Uludaşdemir, "Hukukun üstünlüğünü savunmak, bireylerin haklarını korumak ve adil bir toplum düzeninin tesisi için gece gündüz demeden çalışan avukatlarımız, adaletin temsilcileri olarak önemli bir görev üstlenmektedirler. Onların bu kutsal görevi yerine getirirken gösterdikleri gayret ve cesaret, toplumsal adaletin sağlanmasında belirleyici bir role sahiptir," dedi.

Mesajında, avukatların karşılaştığı zorluklara ve mesleklerini icra ederken yaşadıkları sorunlara da değinen Uludaşdemir, "Adaletin sağlanması yolunda çıkan engeller karşısında, avukatlarımızın hak mücadelesini sürdürürken karşılaştıkları zorluklar, mesleğin kutsiyetini daha da artırmaktadır. CHP Kars İl Başkanlığı olarak, avukatlarımızın mesleki özgürlüklerinin her zaman yanındayız ve destekçisiyiz," şeklinde konuştu.

Uludaşdemir, mesajını şu sözlerle tamamladı: "Tüm avukatlarımızın 5 Nisan Avukatlar Günü'nü kutlar, adaletin sağlanmasındaki çabalarında başarılar dilerim. Adaletin temsilcilerine duyduğumuz sonsuz saygıyı ifade etmek isterim. Hukukun üstünlüğü ve adaletin sağlanması yolundaki mücadelelerinde onlara başarılar diliyorum."

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.