1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Başkan Müçük çiftçilerin sorunlarını kurumlara iletti
Başkan Müçük çiftçilerin sorunlarını kurumlara iletti

Başkan Müçük çiftçilerin sorunlarını kurumlara iletti

Ziraat Odası Başkanı Özcan Müçük, çiftçilerin ve üreticilerin talep ve sıkıntılarını ilgili tüm kurum ve kuruluşlara iletmeye devam ediyor.

A+A-

Ziraat Odası Başkanı Özcan Müçük, Vali Yardımcısı Muhammed Enes Çıkrık’ı ziyaret ederek çiftçilerin ve üreticilerin sorunları ile ilgili istişarelerde bulundu.

Görüşmelerde başkan Müçük, Vali Yardımcısı Çıkrık’a özelikle son zamanlarda artan biçerdöver fiyatlarına dikkat çekerek fiyatların yüksek olduğunu, çiftçilerin ödemelerde güçlük çektiğini iletti. Vali Yardımcısı Çıkrık da, tüm kurum ve kuruluşların çiftçilerin yanında olduğunu, konuyla yakından ilgilenip takipçisi olacağını söyledi.

Ardından İl Tarım Müdürlüğü İdari İşler Müdürü Uğurhan Karadağ ve Bitkisel Üretim Şube Müdürü Nihat Atilla ile görüşen Başkan Müçük, çiftçilerin talep ve sıkıntılarını ileterek çözüm bulunması ve biçerdöver fiyatlarının düşürülmesi için ellerinden ne geliyorsa yapılması gerektiğini söyleyerek ilgili tüm müdürlüklerle istişarelerde bulundu.

Başkan Müçük, TMO alımları ile yakından ilgilenerek çiftçilerin mağdur olmaması adına TMO hububat alımları ÇKS’de kayıtlı ürün ve üretim miktarı üzerinden yapılacağından, ürünün eski mahsul olmaması ve nem oranına dikkat edilmesi hususunda uyarılarda bulundu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.