1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Başkan Karaçanta: Bize Güvenin
Başkan Karaçanta: Bize Güvenin

Başkan Karaçanta: Bize Güvenin

Kars Belediyesi yol ve kaldırım çalışmalarına başladı. Kars Belediye Başkanı Murataza Karaçanta ise, Kars halkına kendilerine güvenmeleri ve inanmaları noktasında çağrıda bulundu.

A+A-

Kars Belediyesi, şehir genelinde bozuk yol, kaldırımsız cadde ve sokak bırakmamak için sezonla birlikte kolları sıvadı. Kars Belediyesi, Kars’ı daha modern ve yaşanabilir kent haline getirmeye gayret gösteren Kars Belediyesi, kaldırım yenileme, kilit taşı döşeme ve yol asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor.

Belediye’ye bağlı Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, cadde ve sokaklarda bulunan kaldırımların yapımına başlarken, geçtiğimiz yıl sıcak asfalt çalışması yapan belediye bu yıl sonuna kadar da kentin bütün cadde ve sokaklarını asfaltlamayı ve kaldırım çalışması yapmayı hedefliyor.

Yapılan çalışmaları yakından ve yerinde takip eden Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, Kars’ı daha güzel ve daha yaşanılabilir bir şehir yapmak için çalıştıklarını belirtti.

Başkanı Karaçanta’nın direktifleri doğrultusunda harekete geçen belediyenin ilgili tüm birimlerinin kentin dört bir yanında başlattığı hummalı çalışmalar gözden kaçmazken, bu durum vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılanıyor.

Çalışmaların önümüzdeki günlerde daha da hızlı bir şekilde devam edeceğini belirten Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, konuya ilişkin yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Vatandaşlarımız bize inansın ve güvensinler. Şu anda göründüğü gibi son hızla çalışıyor ve hizmetlerimizi halkamızın ayağına götürüyoruz. Önümüzdeki gönlerde de işlerimiz aksatılmadan yürüyecek ve elimizden gelenin de fazlasını yaparak sorun ve sıkıntıları asgariye düşüreceğiz. Önümüzdeki yıl içinde de artık asfaltlanmamış, kaldırımı ve bordör çalışmaları yapılmamış cadde ve sokak bırakmayacağız. Allah’ın izni ve halkımızın desteğiyle şehrimizi artık daha yaşanabilir bir kent haline dönüştüreceğiz”

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.