1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Başkan Ercüment Daşdelen: “AA, Türkiye'nin sesini dünyaya gururla duyurmaktadır”
Başkan Ercüment Daşdelen: “AA, Türkiye'nin sesini dünyaya gururla duyurmaktadır”

Başkan Ercüment Daşdelen: “AA, Türkiye'nin sesini dünyaya gururla duyurmaktadır”

Kars Gazeteciler Cemiyeti (KGC) Başkanı, Avrasya Medya, İletişim Konfederasyonu ve Türk İnternet Medya Birliği Kars İl Başkanı Ercüment Daşdelen, Anadolu Ajansı'nın (AA) 103. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

A+A-

Daşdelen, mesajında, Anadolu Ajansı’nın, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün talimatıyla Millî Mücadelemizin haklılığını dünya kamuoyuna duyurmak ve Milletimizi gelişmelerden haberdar etmek amacıyla 6 Nisan 1920'de kurulduğunu ve 103 yıldır Türkiye'nin sesini dünyaya gururla duyurduğunu bildirdi.

Anadolu Ajansında 16 yıl Kars muhabirliği yaptığını hatırlatan Daşdelen, AA'nın bugün 13 dilde yayın yapmasının büyük bir başarı olduğunu ifade etti.

Başkan Daşdelen, mesajında şunları kaydetti: “Doğru, tarafsız ve hızlı habercilik anlayışıyla hizmetlerini sürdüren, halkımız için güvenilir haber kaynağı olma başarısını gösteren Milli Ajansımız, ülkemizde habercilik alanında bir referans ve eğitim kurumu olma niteliği taşımaktadır. Yurt içinde ve yurt dışında haber alma hakkını sağlayan Anadolu Ajansı, bugün yalnızca ülkemizin değil, dünyanın da sayılı haber ajansları arasında yerini almıştır. Anadolu Ajansı, bir asrı aşan tecrübe ve birikimi, kendini sürekli yenileyen ve geliştiren yapısı ile bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Türkiye’nin sesini dünyaya duyurmaya devam edecektir. Gelişen teknolojiyi yakından takip eden AA, Türkiye'nin en güvenilir haber ajansıdır. Milli Mücadele döneminde içte ve dışta ülkemizin yeniden diriliş mücadelesine nifak sokarak, bu dirilişi sekteye uğratmaya çalışan odaklara karşı milletin sesi olan AA'nın bugün de doğru ve gerçek haber idealinden sapmadan bu görevini yerine getirmesini takdirle karşılıyoruz. Bu başarının devamını temenni eder, Kuruluşunun 103. yıldönümü vesilesiyle Anadolu Ajansı’nın fedakar ve özverili çalışanlarını tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.”

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.