1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Başkan Altun, engelli vatandaşlarla buluştu 
Başkan Altun, engelli vatandaşlarla buluştu 

Başkan Altun, engelli vatandaşlarla buluştu 

Selim Belediye Başkanı Coşkun Altın, Engelliler Haftası dolayısıyla engelli vatandaşlarla bir araya geldi. 

A+A-

Selim Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nde engelli vatandaşlar buluşan Başkan Altun, engelli vatandaşların haftasını kutlayarak çeşitli hediyeler verdi. 
Herkesin bir engelli adayı olduğuna dikkat çeken Başkan Altun, “Bilindiği gibi, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası olarak kabul edilmektedir. Engellilerimizi anlamak ve onlarla bütünleşmek toplumsal bütünleşmenin gereğidir. Engelli vatandaşlarımızın hayata daha kuvvetli tutunması, her alanda kendilerini geliştirip yaşama sevgilerini kaybetmemeleri için hepimizin üzerine düşen büyük sorumlulukları vardır” dedi. 
Altun, “Engelli vatandaşlarımızın toplumun etkin, özel ve değerli üyeleri olduklarını anımsatıyor, yaşamın onların varlıkları ve katılımlarıyla daha da güzelleştiğine yürekten inanarak, engellilerimize engelsiz bir yaşam diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm engelli kardeşlerimin Engelliler Haftası’nda engelsiz bir dünyaya kavuşmalarını diliyorum” diye konuştu. 
Daha sonra engelli vatandaşların çaldığı bağlamaya söyledikleri türkülere eşlik eden Başkan Altun, daha sonra Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nden ayrıldı. 
Selim Belediye Başkanı Coşkun Altun, göreve başladığı ilk dönemde de Celal Aras Parkı’nda engellilerin kullanabileceği spor aletleri kurarak, engelli vatandaşların açık havada spor yapabilmelerine imkan sağlamıştı. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.