1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Başhemşireye veda…
Başhemşireye veda…

Başhemşireye veda…

Kafkas Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhemşiresi Aylin Çakmakcı için veda yemeği düzenlendi.

A+A-

Eş durumu nedeni ile bundan böyle İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi’nde görevine devam edecek olan Kafkas Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi başhemşiresi Aylin Çakmakcı için hastane çalışanları tarafından onuruna yemekli bir gece düzenlendi.

 

Yemek sonrası bir konuşma yapan hastane başhekimi Yrd. Doç. Dr. Barlas Sülü, Kafkas Üniversitesi Araştırma Hastanesi’nde yapmış olduğu hizmetler ve hastanenin kurmasallaşmasında önemli katkılarından dolayı başhemşire Çakmakçıya teşekkür ederek, “4 yıldan fazla bir süredir hastanemizde çalışan, bu sürenin 1 yılını başhemşire olarak hizmet veren başhemşiremiz Aylin çakmakçı, hastanemizin kurumsallaşmasında da çok önemli katkıları bulunmuştur. Kendisini ve emeklerini hiç unutmayacağız.” dedi.

 

Daha sonra Başhekim Sülü, hizmetlerinden dolayı hastane ve çalışanları adına Çakmakçı’ya teşekkür plaketi verdi. Bu arada uzun yıllar birlikte çalıştığı iş arkadaşları da Çakmakçı’yı hediye yağmuruna tuttular.

 

Duygulu anların yaşandığı veda yemeğinde Başhemşire Çakmakçı, Kars’ı, Kafkas Üniversitesi’ni ve arkadaşlarını unutmayacağını söyledi.

 

Veda yemeğine, KAÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimi Yrd.Doç.Dr.Barlas Sülü, başhekim yardımcıları, Hastane Müdürü Kubilay Akçayöz ve yardımcıları, öğretim üyeleri ile hastane çalışanları katıldı.

 

Gecenin ardından Çakmakçı arkadaşlarına veda etti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.