1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Başbakan Kars’a selam gönderdi
Başbakan Kars’a selam gönderdi

Başbakan Kars’a selam gönderdi

Başbakan, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kars Şube Başkanı Yüksel Öztürk, aracılığıyla Kars’a ve Karslılara selam gönderdi.

A+A-

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nın Ankara’da şehit yakınları ve gazilere verdiği iftar yemeğinde madalyasını takdim ettiği Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kars Şube Başkanı Yüksel Öztürk, aracılığıyla Kars’a ve Karslılara selam gönderdi. 

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Kıbrıs Gazilerinden temsili olarak 5 gaziye Kıbrıs Madalyası taktı. Bu madalyalardan birini de Gazi Kars’ın Muharip Gaziler Derneği Kars Şube Başkanı Yüksel Öztürk’e taktı. Öztürk, “Sayın Başbakanım Ben Gazi Kars’ın şube başkanı. Gazi Kars’tan ve Sarıkamış Kardelen Şehitlerimizin selamlarını getirdim” dedi. Başbakan Erdoğan da, “Benden şehitlerimize ve Gazi Kars’a selamlarımı götür” dedi.

Ankara gezisiyle ilgili değerlendirmede bulunan Öztürk, “9 Ağustos 2012 tarihinde Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nın Ankara’da şehit yakınları ve gazilere verdiği iftar yemeğine ilimizden gaziler adına Şube Başkanı olarak ben ve şehidin babası ve şehidin annesi toplam 3 kişi katıldık. Bu iftar yemeğine Sayın Başbakanımız ve Bakanlar da katılarak bizleri onurlandırmışlardır. Sayın Başbakanımıza Türkiye Muharip Gaziler Derneği Başkanımız Şükrü Tandoğan Bey ve Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Genel Başkanı Tamer Uran hediyeler sundular. Sayın Genel Başkanımız Şükrü Tandoğan Başbakanımıza Derneğimizin şiltini ve gazilerin kalpağını hediye etti. Sayın Başbakanımız Kıbrıs Gazilerinden temsili olarak 5 gazimize Kıbrıs Madalyası taktı. Bu sırada Sayın Başbakanımız Kars’a ve Karslılara selam gönderdi. Bende bu gönderilen selamı Sayın Gazi Kars Halkımıza ve Kardelen Şehitlerimize sizlerin vesilesiyle iletmiş oluyorum. Sayın Başbakanımız tüm gazilerimizle, Şehit dul ve yetimleriyle ayrı ayrı ilgilenmiştir. Gazi Şehit dul ve yetimlerinin haklarıyla Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı kanalıyla bizzat kendisinin teminatının altında olduğunu söylemiştir. Bu da bizleri gururlandırmış ve çok mutlu etmiştir. Sayın Başbakanımıza Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kars Şubesi adına sizlerin kanalıyla saygılarımızı arz etmek isterim.” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.