1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Barış Değer, CHP'den Kars Belediyesi Meclis Üyeliği'ne Aday Adayı
Barış Değer, CHP'den Kars Belediyesi Meclis Üyeliği'ne Aday Adayı

Barış Değer, CHP'den Kars Belediyesi Meclis Üyeliği'ne Aday Adayı

Gayrimenkul Danışmanı Barış Değer, Cumhuriyet Halk Partisi’nden Kars Belediyesi Meclis Üyeliği için aday adaylığı müracaatında bulundu.

A+A-

CHP Kars İl Başkanı Onur Uludaşdemir ve Merkez İlçe Başkanı Yusuf Kanbay, Barış Değer’in müracaatını aldı.

CHP Kars Belediyesi Meclis Üyesi Aday Adayı Barış Değer şunları söyledi ; “2008 yılından beri aktif olarak Kars yerelinde Cumhuriyet Halk Partisi siyaseti içerisindeyim. 2008 yılında siyasete Gençlik Kolları İl Başkanı olarak başladım. Bu yıllara kadar bütün politik etkinliklerde aktif olarak yer aldım. Partimiz en son 1989-1994 Yılları arasında değerli belediye başkanımız Selahattin Filtekin belediye başkanlığı döneminde Kars'a hizmet etti. Hala yaptığı işler  bu şehirde konuşuluyor. Tekrar Cumhuriyet Halk Partisi'nin Kars'ta en güzel hizmetleri yapacağına ve Kars halkının hak ettiği hizmeti vereceğine inanıyorum. Başta Genel Başkanımız Özgür Özel Parti Meclisi ve Kars İl Başkanımız Onur Uludaşdemir ve il yönetimi parti üyelerimizin takdiriyle en doğru Belediye Başkanı adayımızı belirleyeceğini umuyorum. Ben de Kars belediye Başkanı adayımızla birlikte Kars'a en iyi hizmeti vermek amacıyla Kars Belediyesi Meclis Üyesi Aday Adaylığımı açıklıyorum. Başta basın emekçilerimize ve Kars halkına şimdiden teşekkür ediyorum."

Barış Değer hakkında :

1989 Kars doğumlu. Ticaret Meslek Lisesi Muhasebe Bölümü mezunu. 2010-2020 yılları arasında özel inşaat firmalarında ; muhasebeci ve muhasebe müdürü olarak çalıştı. Şuanda aktif olarak kendi girişimi olan Gayrimenkul Danışmanı olarak Kars'ta hizmet vermektedir.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.