1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Baran Korkmaz Sözünü Tuttu
Baran Korkmaz Sözünü Tuttu

Baran Korkmaz Sözünü Tuttu

İşadamı Sezgin Baran Korkmaz Bacalı Köyü’ne 12 derslikli okul yaptırdı...

A+A-

Digor Bacalı köyünde yapılacak okulun açılışını Bakan Ahmet Arslan yapacak

Hayali “Türkiye’nin doğusu ve batısı arasındaki mesafeyi kapatmak!” olan SBK Holding Başkanı Sezgin Baran Korkmaz, oğlu Deniz Korkmaz’ın sünnet düğününde verdiği sözü tuttu. Korkmaz, sünnet düğünde toplanan takılara kendisi de önemli miktarda katkı Kars’ın Digor İlçesi’ne bağlı Bacalı Köyü’ne 12 derslikli okul yaptırdı.

İşadamı Sezgin Baran Korkmaz’ın Bacalı Köyü’nde yaptırdığı ve 20 Kasım 2016 Pazar günü açılışını yapacağı okulun açılış törenine Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’ın katılması bekleniyor. Arslan okulun açılışını yapacak.

Korkmaz’ın, tarafından Kars’ın il, ilçe, köylerindeki 10 bin ilk ve ortaokul öğrencisine kışlık kıyafet dağıtımı yapacağı bildirildi.

Ayrıca Korkmaz, Afgan aileler için SBK Holding/EastWest Institue tarafından yaptırılacak 60 adet konut protokolünü ise Kars Valiliği’nde imzalayacak.

BAKAN ARSLAN’IN KARS PROGRAMI BELLİ OLDU

20 Kasım 2016 Pazar Günü Kars’ta gelecek olan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’ın programı belli oldu. Bakan Arslan, dolu dolu geçireceği Kars’ta üç ayrı programa katılacak.

Sabah saatlerinde havayoluyla Ankara’dan Kars’a gelecek olan Bakan Arslan ilk olarak Harakani Havalimanı’nın mevcut piste ilaveten yapılacak olan yeni pistin temelini atacak.

Öğlen saatlerinde de SBK Holding ve YKB Sezgin Baran Korkmaz ile birlikte Digor Bacalı köyüne yaptırılan 12 derslikli okulun açılış törenine geçecek olan Bakan Arslan, daha sonra AK Parti İl Danışma Meclisi Toplantısına katıldıktan sonra akşam saatlerinde Kars’tan Ankara’ya hareket edecek.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.