1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Ayı Hastanelik Etti
Ayı Hastanelik Etti

Ayı Hastanelik Etti

Kars'ın Sarıkamış ilçesine bağlı Hamamlı köyünde kış uykusundan uyanan ayı, piknik yapan köylülere saldırdı. 4 arkadaştan üçü kaçarken kaçamayan bir köylüyü yakalayan ayı, öldüresiye döverek hastanelik etti.

A+A-

Edinilen bilgilere göre olay Sarıkamış’ın Hamamlı Köyü'nde sabah saatlerinde meydana geldi. Piknik yapmak isteyen 4 arkadaş gittikleri alanda ayı saldırısına uğradı. Ayıdan kaçmaya çalışan köylülerden biri hastanelik oldu.

Hamamlı köyünde yaşayan 4 arkadaş havanın güzelliğinden faydalanarak piknik yapmak için ormanlık bir alana gitti. Hasan Boz, Muhammet Boz, Mehmet Zeki ve Yahya Yıldız isimli arkadaşlar mangal yapmak için çalı-çırpı toplamak üzere ayı yavrusunun bulunduğu kayalığa kadar gelince, öfkeli ayıyla karşılaştı.

Kış uykusundan yeni uyanmış olan dişi ayı, iki yavrusundan birini yuvanın önünde ölü olarak bulunca çılgına döndü. Gözü dönmüş ayı etrafındaki köylüleri görünce bunların üzerine doğru gelmeye başladı. Üç arkadaş kaçarken, Hasan Boz (28) ayıya yakalandı. Öfkeyle kudurmuş olan ayı, Hasan Boz’u pençeleriyle hastanelik etti. Yüzü ve vücudu yara izleriyle dolan Boz bayılınca öldü sanarak bırakan ayı tekrar yuvasının önündeki yavrusunun yanına döndü.

Geri dönen arkadaşları tarafının yardımıyla Hastaneye kaldırılan talihsiz vatandaş burada tedavi altına alındı.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum