1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Aybirdi’nin yeni kitabı çıktı
Aybirdi’nin  yeni kitabı çıktı

Aybirdi’nin yeni kitabı çıktı

Kars Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde Uzman Öğretmen ve Müdür Yardımcısı olarak görev yapmakta olan Murat Aybirdi’nin yeni kitabı okuyucularla buluştu.

A+A-

Daha önce yayımlanmış üç kitabı bulunan Aybirdi’nin yeni kitabı, sevenleri ve okuyucuları tarafından ilgiyle karşılandı. Aybirdi’nin son kitabı, “Başka Baharlara Kalan Baharlar” adını taşıyor. Kitap ağırlıklı olarak öykülerden oluşmuş ancak kitapta farklı türlere (makale, şiir, deneme…) ait örneklere de yer verildi.

Ustaca kurgulanmış öykülere yer verilen kitap, 160 sayfadan oluşmaktadır. Başka Bahara Kalan Baharlar, Türkiye’nin önde gelen kitap sitelerinde satışa sunuldu. Yakın zamanda Kars’taki kitapçılarda da yerini alacak. Edebiyatın farklı alanlarında çalışmaları bulunan ve bu alanda çeşitli ödüller alan Aybirdi’nin ulusal ve uluslararası dergilerde yayımlanmış yazıları da bulunmaktadır. Son kitabın yayımlanmasından dolayı mutlu olduğunu belirten Aybirdi, edebiyatın başlı başına bir derya olduğunu belirterek önemli olanın bu deryada küçük de olsa bir iz bırakmak olduğunu ifade etti. Yayıma hazır bir de üniversite hazırlık Türkçe Soru Bankası olduğunu da söyleyen Aybirdi, yazma çalışmalarının devam edeceğini belirtti. Kitapseverlerden, Kars halkından ve özellikle Milli Eğitim camiasından destek beklediğini de ifade etti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.