1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Aybirdi’nin beklenen kitabı çıktı
Aybirdi’nin beklenen kitabı çıktı

Aybirdi’nin beklenen kitabı çıktı

Gazi Kars Anadolu Lisesi Müdürü Murat Aybirdi, üçüncü kitabını çıkarmanın mutluluğunu yaşıyor.

A+A-

Volkan KARABAĞ

Yazı yazmayı çok seven, yazıları çeşitli dergilerde yayımlanan ve bu alanda birçok ödül alan Murat Aybirdi, önceki yıllarda iki arkadaşıyla beraber bir üniversite hazırlık edebiyat konu anlatım kitabı yazmıştı.

Aybirdi’nin bu yılın mart ayında da “Demir Attım Yalnızlığa” adında bir kitabı çıktı. Yurt içindeki ve yurt dışındaki dergilerde yayımlanan yazılarını topladığı kitap, Platanus Yayınları tarafından çıkarıldı. Kitabın halen satışı devam etmektedir.

Aynı yayınevi tarafından Aybirdi’nin TYT Türkçe konu anlatımı adında yeni bir kitabı daha yayımlandı. TYT Türkçe konu anlatım kitabı üniversiteye hazırlanan gençler için önemli bir kaynak olacaktır. Murat Aybirdi’nin eşi Sibel Aybirdi ile çıkardığı bu kitapta Türkçe konu anlatımının yanında pratik soru çözüm teknikleri, konu kavrama testleri, uygulamalar, genel tekrar testleri, yıldızlı sorular gibi bölümler yer almaktadır.

Çıkan yeni kitabı hakkında gazetemiz muhabirine bilgi veren Aybirdi, TYT Türkçe Soru Bankası adında yeni bir çalışmasının olduğunu ve ilerleyen süreçte de bu kitabını çıkaracağını belirtti. Ayrıca Genç Yürekler ve Türk Dili dergilerinde yazılar yazmaya devam edeceğini vurguladı.

Bizler de üretken öğretmenimizi bu yararlı ve örnek çalışmaları için tebrik ediyoruz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum