1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Avukat Metin Avunca toprağa verildi
Avukat Metin Avunca toprağa verildi

Avukat Metin Avunca toprağa verildi

Kars’ın Kağızman ilçesine bağlı Karagüney köyüne keşfe gitmek üzere seyir halindeki askeri aracın şarampole yuvarlanması sonucu hayatını kaybeden Avukat Metin Avunca toprağa verildi.

A+A-

Genç avukatın cenazesi bugün akşam saatlerinde Kağızman ilçe merkezinde göz yaşları arasında toprağa verildi. 

Cenaze törenine Kars Baro Başkanı Av. Fettah Çapkurt, avukatlar ve yakınları katıldı.

Kars'ı yasa boğan kazada 1 astsubay şehit olurken, biri avukat 3 kişi hayatını kaybetti, 1 uzman çavuş da yaralandı.

Cenaze töreni sonrası açıklamada bulunan Kars Baro Başkanı Av. Fettah Çapkurt, kazanın meydana geldiği yolun bozuk olması nedeniyle bu büyük acının yaşandığını söyledi. 

Daha önce de aynı yolda ölümlü ve yaralanmalı kazaların meydana geldiğini de söyleyen Çapkurt “Maalesef meslektaşımı Metin Avunca’nın da içerisinde bulunduğu araç elim bir kaza geçirdi. Araçta bulunan meslektaşımız ile birlikte 1 astsubayımız, 2’isi de sivil vatandaşımız olmak 4 vatandaşımız hayatını kaybetti. Kazanın meydana geldiği mevkide daha önceleri de sık sık ölümlü kazalar meydana geldi. Bu yüzyılda halen asfalt olmadığı için bu elim kaza meydan gelmiştir ve 4 vatandaşımızın hayatına mal olmuştur. Bazı yetkililer her ne kadar ‘ülkemiz çağ atlıyor, Avrupa, Amerika, Almanya, Fransa bizi kıskanıyor’ diyor. Biz bu kişileri Kağızman’a davet ediyoruz ve kazanın meydana geldiği yeri görmelerini istiyoruz. Acımız çok büyük ve kazada hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralı askerimize şifa ve yakınlarına başsağlığı diliyorum” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.