1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Av. Cengiz Daşdemir, Kars'ın sorunlarını tespit ediyor
Av. Cengiz Daşdemir, Kars'ın sorunlarını tespit ediyor

Av. Cengiz Daşdemir, Kars'ın sorunlarını tespit ediyor

Av. Cengiz Daşdemir, gazetekars.com’u ziyaret etti.

A+A-

Kars’ın gelişmesi ve kalınması noktasında fikir alış verişinde bulunulan ziyarette, Av. Cengiz Daşdemir, Kars’ın sorunlarının tespit edilmesi için ziyaretler geçekleştirdiğini ve yerel basının sorunları için de kapsamlı bir çalışma yaptığını ifade etti.

Av. Cengiz Daşdemir sözlerini şöyle sürdürdü : “Uzun bir süredir ilimizin köylerinde, ilçelerinde, mahallelerde içinde bulunduğumuz ekonomik kriz döneminde halkın yaşadığı sorunları yerinde tespit etmek ve çözümler üretmek  amacıyla bir dizi çalışma yaptım. Gördüğüm manzara içler acısı,  bu çalışmalarıma katkı olacağı ve süreci daha iyi kavramak amacıyla meslek örgütler, odalar, dernekler, siyasi partilerle de ziyaretler yaparak görüş ve önerilerini aldım. 

Yerel medya Kars gibi illerin gözü, kulağı, dilidir. Bu bağlamda yerel medya olarak büyük bir fedakarlıkla görevlerini yerine getirmeye çalışan sizleri de ziyaret ederek genelde ilimizin özelde de yerel medyanın sorunlarını konuşmak amacıyla ziyaret etme gereği duydum.  Bu konuda duyarlılık gösteren, görüş ve önerileriyle ufkumuzu açan yerel medya sahiplerine teşekkür ederim.”

Gazetemiz yazı işleri müdürü A.Erbil Hüryurt, yerel basının sorunları hakkında bilgiler vererek, nazik ziyaretlerinden dolayı Av. Cengiz Daşdemir’e teşekkür etti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.