1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Aşık atışmasında bir ilk
Aşık atışmasında bir ilk

Aşık atışmasında bir ilk

Karslı Aşık Mahmut Karataş, atışma dalında rakibi sahneye çıkmayınca kendi kendine atışmak zorunda kaldı.

A+A-

Kars Aşıklar Bayramı’nda bir ilk yaşandı. Aşık Mahmut Karataş Atışma bölümünde rakibi gelmeyince kendi kendine atışmak zorunda kaldı. Konsantra olamayınca ne söyleyeceğini de şaşıran Karataş, kendi atışan ilk aşık ünvanını da almış oldu.

 

5. Uluslararası Kars Aşıklar Bayramı renkli ve ilginç görüntüler eşliğinde sürüyor. Halk Eğitim Merkezi Salonu’ndaki yarışmalar günde 12 saati buluyor. Yorgun düşen aşıklar kuliste istirahat edip sırasını beklerken sırası gelen de salonu dolduran Karslılar’ı değişleriyle adeta mest ediyorlar.

 

Ne söyleyeceğini unutan, sahnede az kaldığı için üzülen aşıklar ilginç görüntülere sahne olurken bazen de ilkler yaşanıyor. Bu ilklerin sonuncusu da atışma dalında yaşandı. Karslı usta aşık Mahmut Karataş, Atışma dalında sahneye çıktı. Rakibi salonda olmadığı için tek başına kalan Karataş başka bir rakip verilmesini istedi. Jüri buna izin vermedi ve kendi kendine yarışmasını istedi. Ayak verildi ve Karataş, sazının tellerine vurmaya başladı. Yalnız olduğu için konsantra olamadığı için üst üste hata yaptı. İzleyiciler aşığın kendi kendine atışmasına anlam veremezken aşık ise durumu kurtarmanın derdine düştü. Aşık sürekli sözleri karıştırınca heyecanını yenebilmesi için izleyiciler bu defa alkışlamaya başladı. Alkış desteği de işe yaramadı ve aşık Mahmut Karataş, 3 kıta sonunda yarışmayı tamamladı.

 

Atışma dalından geriye bu ilginç görüntüler kaldı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.