1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Arslan ve Kılıç, Tıp Bayramını kutladı
Arslan ve Kılıç, Tıp Bayramını kutladı

Arslan ve Kılıç, Tıp Bayramını kutladı

65. Dönem Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Kars Milletvekili Ahmet Arslan ile Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Kars Milletvekili Prof. Dr. Yunus Kılıç,14 Mart Tıp Bayramını kutladı.

A+A-

Arslan ve Kılıç, "Hayatımızı sağlık içinde idame ettirebilmemiz için büyük sorumluluklar üstlenerek, fedakârca kutsal görevlerini icra eden kıymetli hekimlerimizin ve tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını yürekten kutluyoruz.

Özellikle Covid-19 salgını sürecinde canları pahasına mesai mefhumunu gözetmeksizin gece gündüz durmadan dinlenmeden sağlığımız için büyük bir özveriyle çalışan hekimlerimizin ve sağlık çalışanlarımızın kıymetini ve ehemmiyetini bilip destek olmalıyız.

İnsan merkezli bir anlayışına sahip olan AK Parti’nin iktidara gelmesiyle birlikte, hekimlerimizin ve sağlık çalışanlarımızın görevlerini en iyi şekilde yapabilmeleri için her türlü imkân ve kabiliyetler seferber edilmiştir. Bu gün artık, milletimiz sağlık alanında özlemle beklediği hizmetlere kavuşmanın huzuru içindedir. Ülkemiz, sağlıkta devrim niteliğindeki değişim ve dönüşümlerle bölgesinde ve dünyada söz sahibi bir konumuna yükselmiştir. Sayın Cumhurbaşkanımızın “hayalimdi” dediği şehir hastaneleri bütün görkemiyle, büyük kapasiteleriyle, her türlü modern donanım ve imkânlarıyla milletimizin hizmetine girmiştir. Sağlık alanında yapılanlar ve yapılmakta olanlar AK Parti hükümetlerinin insan sağlığına verdiği kıymeti ve ehemmiyeti çok açık bir biçimde ortaya koymaktadır. Artık Türkiye sağlık alanında marka bir ülke konumuna ulaşmıştır. Bütün bunlar bir anlayış ve halkın değerini kavrayış meselesidir.

Bu duygu ve düşüncelerle, kıymetli hekimlerimizin ve tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını tekrar can-ı gönülden tebrik ediyor, Cenab-ı Allah’tan sağlık içinde başarılı ve huzurlu bir hayat diliyoruz. Selam ve saygılarımızla."

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.