1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Arslan ve Kılıç: “Kars şehirlerarası otobüs terminali ihale sürecinde”
Arslan ve Kılıç: “Kars şehirlerarası otobüs terminali ihale sürecinde”

Arslan ve Kılıç: “Kars şehirlerarası otobüs terminali ihale sürecinde”

Arslan, Kılıç ve Öksüz, İlbank Genel Müdürü Yusuf Büyük’ü ziyaret etti.

A+A-

Volkan KARABAĞ

Kars milletvekilleri, 65. Hükümet Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ile TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Yunus Kılıç, Kars Belediyesi ve Kars İl Özel İdaresi’nin bazı projelerine kaynak temini amacıyla Kars Valisi Türker Öksüz ile beraber İlbank Genel Müdürü Yusuf Büyük’ü ziyaret ettiklerini bildirdiler.

Arslan ve Kılıç yapmış oldukları açıklamada, Kars Şehirlerarası Otobüs Terminali Projesinin tamamlandığını ve yapım sürecinin hızlandırılması için kaynak temininin sağlandığını, ihale sürecinin ise en kısa zamanda başlayacağını, Kars İl Özel İdaresi tarafından köylere yapılacak hizmetler için ilave kaynak oluşturulması konusunda da süreçlerin tamamlanmak üzere olduğunu belirttiler.

Arslan ve Kılıç, Kars’a olan himayelerinden dolayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, yakın ilgileri, destekleri ve takiplerinden dolayı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’a ve İlbank Genel Müdürü Yusuf Büyük’e Kars halkı adına teşekkür ettiklerini ifade ettiler.  

dsdss8d7sd7887ds87ds8d7s78.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.