1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Arslan ve Kılıç, Kars için temaslarını sürdürüyor
Arslan ve Kılıç, Kars için temaslarını sürdürüyor

Arslan ve Kılıç, Kars için temaslarını sürdürüyor

Arslan ve Kılıç, Kars’a gelecek yeni yatırımlar ve devam eden yatırımların sürdürülebilirliği için çeşitli bakanlıklarda temaslarını sürdürüyor.

A+A-

Volkan KARABAĞ

Kars Milletvekilleri 65. Hükümet UDH Bakanı Ahmet Arslan ile Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Yunus Kılıç, Tarım ve Orman Bakanlığı Bakan Yardımcısı olarak atanan Ayşe Akşin Işıkgece’ye ve Tarım ve Orman Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğüne atanan Adem Dinç’e hayırlı olsun dileğinde bulunmak ve ilimizin yürümekte olan işleri ile planlanmakta olan işlerin takibi için ziyarette bulundu.

Ziyaret sonrası açıklama yapan Arslan ve Kılıç, yakın ilgilerinden dolayı Işıkgece ve Dinç’e teşekkür ederek, “Serhat şehri Kars’ı layık olduğu hizmetlerle buluşturmak üzere bakanlıklar nezdinde mütemadiyen görüşmelerde ve girişimlerde bulunmaktayız. İlimizin hem devam eden yatırımlarının takibi hem de gerekli olduğunu düşündüğümüz hizmetlerin planlanıp programlanması için temaslarımızı sürdürmekteyiz. Her yönüyle güzel şehrimize güzellikler katmak üzere yoğun mesai teksif ediyor ve Allah’a şükürler olsun ki güzel neticeler alıyoruz.” ifadesini kullandılar.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.