1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Arslan, Kılıç ve Öksüz’den yatırım takipleri hız kesmiyor
Arslan, Kılıç ve Öksüz’den yatırım takipleri  hız kesmiyor

Arslan, Kılıç ve Öksüz’den yatırım takipleri hız kesmiyor

Arslan, Kılıç ve Öksüz, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’u ziyaret etti.

A+A-

Volkan KARABAĞ

Kars Milletvekilleri, 65. Hükümet Dönemi Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ile TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Yunus Kılıç ve Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz, Kars’a yapımı planlanmış olan yatırımlarla ilgili Kars heyeti olarak Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’u ziyaret ettiklerini bildirdiler.

Arslan, Kılıç ve Öksüz, Kars heyeti olarak ilimizde ve ilçelerimizde yapılmakta ve yapımı planlanmış olan yatırımlarla ilgili destekleri için Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’u ziyaret ettiklerini söylediler.

Arslan, Kılıç ve Öksüz, “Kars’ın tarihinden kaynaklanan bir kültür şehri olduğu gerçeğinden hareketle Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın, Kars’ın tarih ve kültürünün öne çıkarılmaya çalışıldığı projelerde hep sağladığı gibi, planlanmış yeni projelerimizde de desteklerini talep ettik. Misafirperverliği ve Kars’a olan ilgi ve alakaları dolayısıyla Kültür ve Turizm Bakanımız Sayın Mehmet Nuri Ersoy’a Kars halkı adına teşekkür ediyoruz” dediler.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.