1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Arslan, Kılıç ve Öksüz yatırım takiplerinde
Arslan, Kılıç ve Öksüz yatırım takiplerinde

Arslan, Kılıç ve Öksüz yatırım takiplerinde

Arslan, Kılıç ve Öksüz, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’u ziyaret etti.

A+A-

Volkan KARABAĞ

Kars Milletvekilleri, 65. Hükümet Dönemi Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ile TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Yunus Kılıç, Kars’a yapımı planlanmış olan yatırımlarla ilgili Kars Valisi Türker Öksüz ile birlikte Kars heyeti olarak Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’u ziyaret ettiklerini bildirdiler.

Arslan, Kılıç ve Öksüz yapmış oldukları ziyarette, başta katı atık projesi olmak üzere, Çerme’den ilave su getirilmesi, şehirlerarası otobüs terminali, önemli hizmet araç ve makinaları, millet bahçeleri, çevre düzenlemeleri ve sokak sağlıklaştırılmaları konularındaki projelere destek istediklerini dile getirdiler.

Arslan, Kılıç ve Öksüz, “Kars’ın gelişerek değişen modern şehir olma özelliğini sürekli kılmak üzere Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın bu güne kadar Serhat Şehri Kars’ın şanına yakışan projelerde hep sağladıkları gibi, yeni projelerimizde de desteklerini talep ettik. Verimli bir görüşmek gerçekleştirdik. Misafirperverlikleri ve şehrimizin yeni projelerine gösterdikleri büyük duyarlılıkları için Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum’a Kars halkı adına çok teşekkür ediyoruz” dediler. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.