1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Arpaçay’da Çanakkale Zaferimizin 108. yıl dönümünde Şehitler anıldı
Arpaçay’da Çanakkale Zaferimizin 108. yıl dönümünde Şehitler anıldı

Arpaçay’da Çanakkale Zaferimizin 108. yıl dönümünde Şehitler anıldı

Kars’ın Arpaçay ilçesinde, Çanakkale Deniz Zaferi'nin 108. yıldönümü ve Şehitleri Anma Günü nedeniyle tören düzenlendi.

A+A-

Tarihimizin en büyük mücadelelerinden biri olan 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 108. yıl dönümü nedeniyle, Arpaçay Kaymakamı ve İl Özel İdare Genel Sekreteri Mustafa Uğur Özerden ve Belediye Başkanı Erçetin Altay tarafından Cumhuriyet Meydanında bulunan Atatürk Büstüne çelenk bırakıldı. Ardından tüm şehitler için saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

İlçe Halk Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda devam eden programa, Kaymakam ve İl Özel İdare Genel Sekreteri Mustafa Uğur Özerden, Arpaçay Belediye Başkanı Erçetin Altay, Cumhuriyet Savcısı Sezer Kart, ilçe protokolü, öğrenci, öğretmen ve vatandaşlar katıldı.

Günün anlam ve önemini belirtilen konuşmanın yapılması, öğrencilerin hazırlamış oldukları şiir dinletisi ve Çanakkale Savaşı ve Çanakkale Şehitleri ile ilgili sinevizyon gösterimi ve öğrenciler tarafından sunulan tiyatro gösterisi, Çanakkale’den Mektup konulu dinleti ile öğrenciler tarafından hazırlanan türkü dinletisinden sonra, yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesiyle program sonlandı.  

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.