1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Ara sokaklar parke taş ile buluşuyor
Ara sokaklar parke taş ile buluşuyor

Ara sokaklar parke taş ile buluşuyor

Kars Belediyesi, İstasyon Mahallesinde unutulmuş bazı sokaklara parke taş döşüyor.

A+A-

Tacettin DURMUŞ

Vali Türker Öksüz, Kars Millettekileri 65. Dönem Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Tarım Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Yunus Kılıç, İl Genel Meclis Başkanı Muzaffer Yağcı, AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın, parke taş döşenen mahallede incelemelerde bulundu.

Yıllardan beridir yol hizmeti götürülmeyen bazı sokaklarda yaşayan mahalle sakinleri, Vali Türker Öksüz, Kars Millettekileri 65. Dönem Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Tarım Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Yunus Kılıç ve beraberindekilere memnuniyetlerini dile getirdi.

30-35 senedir burada oturduklarını söyleyen mahalle sakinleri, bölgelerinde bazı sokaklarda uzun yıllardır hiç bir çalışma yapılmadığını, çamur ve çukurlardan geçilemez olduğunu belirterek, Vali Öksüz sayesinde yapılan çalışmayla geç de olsa çamurdan kurtulduklarını ve çok mutlu olduklarını söyledi.

İnceleme sırasında protokol mensuplarını sohbet eden mahalleli, mahallelerinin en önemli sorunlarının ortadan kalktığı için teşekkür ettiler. Mahalle sakinlerinin bazı taleplerini de alan Vali Türker Öksüz, Kars Millettekileri Ahmet Arslan ve Yunus Kılıç, sorunların çözüleceğinin sözünü verdi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.